Pressutallit, autokatokset, traktoritallit, venevajat

Teemme sinulle kestävän pressutallin vuosien, jopa vuosikymmenien käyttöön niin henkilöautolle, pikkubussille, traktorille, matkailuautolle tai ihan mille tahansa! Nämä  tallit käyvät myös loistavasti pihavajaksi tai pihavarastoksi.

Pressutalli on kätevä, helposti pystytettävä kevytrakenteinen  suoja pihapiiriin.

Pienimmät Landtek Hallit tarjoavat upean mahdollisuuden räätälöidä kauniin omaan pihapiiriin sopivan talliratkaisun helposti, vaivattomasti, nopeasti ja ennenkaikkea edullisesti. Landtek Hallien kapein 4,0m levyinen pressutalli soveltuu mainiosti autojen, matkailuautojen, traktoreiden yms pihakoneiden suojaksi. On aivan mahtava lähteä töihin ikkunat kirkkaana ja ilman putsattavaa “lumikuormaa”.

Seinäkorkeuksia  ja pituuksia on useita. Kuusi metriä leveästä hallista saa loistavan paritallin eli autokatoksen kahdelle ajoneuvolle tai venetrailerille jne. Yksityiskohtaisempaa tietoa Landtek halleista löydät TÄSTÄ.

Valikoimistamme löydät myös auto- ja konetalliksi hivenen edullisemmat harjakattoiset Polar-pressutallit.

Huom! 90% Landtek Hallien tuotannosta ainakin jossain määrin “räätälöidään” asiakkaan tarpeeisiin. Muokattavia asioita ovat muun muassa pituus, korkeus ja väri. Saat siis pressutallit ja hallit omilla mitoilla. Alla joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista. Katso tästä isommat konehallit.