Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Verkkokauppamme hinnat ovat arvonlisäverottomia. Voit vaihtaa näkymään myös verolliset hinnat.

Voit maksaa verkkokauppatilauksesi pankkitunnuksilla omalla tietokoneellasi ( Maksuoperaattorina turvallinen Checkout-maksupalvelu) Tämä maksutapa on asiakkalle ilmainen.

Voit maksaa tilauksesi myös bussiennakolla, jolloin tuotteet maksetaan noudettaesta Matkahuollon toimipisteestä.
Tästä maksutavasta veloitetaan palvelumaksu 3,40€ + alv

LUNASTAMATTOMISTA LÄHETYKSISTÄ LASKUTAMME ASIAKKAALTA RAHTIKULUT!

Voit Maksaa tilauksen myös joko Visa, Visa Elctron, MasterCard-korttia käyttäen. ( Luottokortin käytössä palvelumaksu 2,50€ +alv) Maksuoperaattorina toimii Checkout Finland oy

Varastolta noudettavat tuotteet on suositeltavaa  maksaa etukäteen verkokkaupassa. Noutaessa ostot on mahdollista makssa myös äpankkikortilla tai Visa & Eurocard korteilla.  Emme turvallisuussyistä vastaanota käteistä.

Tehdastilaustuotteissa (mm. “mittatilaus” PVC Hallit) edellytämme 15% ennakkosuoritusta.

Toimitukset ulkomaillle:

Ulkomaille menevät tilaukset on maksettava ennakkoon joko tilisiirtona laskua vastaan, Pay Palilla, Visa, Visa Electron tai MasterCard-kortti käyttäen.

Yritysasiakkaat ja yhteisöt:

Kunnille, valtiolle, oppilaitoksille ja julkisille yritykselle voimme myydä laskulla maksuehdolla 7 pv.netto. Laskutuskulu sisältäen luottotietojen tarkistuksen 6€ + alv

Toimituskulut

Toimitus / rahtikulut on kotimaassa 1.3.2016 alkaen ilmaiset. Alle 50€ (alv0%) ostoksista veloitamme 7,50€ (alv0%) toimituskulut.