Landtek Hall 6x10m. Pihavarasto asuntoautolle, veneelle jne

7640,00  (alv 0%)9473,60  (sis. alv)

Toimitusaika n.7viikkoa.

Landtek Hall 6x10x2,5m

Seinäkorkeus: 2,5m
Kokonaiskorkeus : 4,2m
Korkein vapaa sisäkorkeus keskellä : 3,9m
Hallin pääväri : Punamullan punainen.( myös muut vakiovärit toiveen mukaan)  Normitettu lumikuorma 1,75Kn/m2 ( saatavissa sama halli myös rakennuslupavaatimukset tätyttävänä 2,5 tai 2,75kN/m2 lumikuormalla.)
Oven väri : Vaalea harmaa.
Ovikoko: 4,0m leveä, 3,2m korkea.
Lisävarusteena saatavissa mm. isot kaari-ikkunat molempiin päätyihin. Saatavissa myös läpiajettavana jolloin molemmat päädyt varustetaan ovin.

Hinta vapaasti Iittalassa.

Kuvaus

Onko arvokas asuntoautosi tai muu kalusto sään armoilla? Autoissa ja asuntovaunuissa on luukkuja ja muita läpivientejä jotka ovat suht herkkiä lumen/jään aiheuttamille vaurioille… ja onhan se komiaa lähteä kuivalla, lumesta puhtaalla autolla liikkeelle.

Kunnollinen pressutalli on järkivalinta,  ei kalliita perustuksia. Pikkusen ympäristöään korkeampi sorapatja (kaplillaarikatko), asvalttikenttä, betoni tms. ja muuta et tarvitse

.

Miksi käyttää enempää aikaa ja rahaa kiinteisiin seiniin?  Siirrettävyys tuo joustavuutta…

Landtek Hall on Hinta/laatusuhteeltaan ylivoimainen PVC sääsuojahalli. Käyttöikäodotus pressulle 15-25 vuotta. Katteet on myös aikanaan helposti vaihdettavissa.

Landtek Hallit Kestää lumet ja tuulet!  Normitettu lumikuorma 175-275kg/m2 mallista riippuen.
(Etelä-Suomen yleinen kiinteiden rakennusten lumikuorman kestovaatimus 210kg/m2)

Landtek Hallin toimitukseen kuuluu kaikki vakiona!  Runko ja kattorakenteet ristikkorakenteiset kuumasinkittyä terästä, kääntösalvoilla varustettu laakeroitu lukittava liukuovi (vastaava kuin pressukapelli)
Katto 900gr/m2 PVC polystermuovikangas joka on valoa läpäisevä valkoinen. Tuplavahvikkeet kaarien kohdalla!
Seinät 900gr/m2 B1 paloluokitettu PVC pinnoitetu polysterikangas (dtex 1100).
Värivaihtoehtoja useita.
Maakiilat 70cm, tuuletusaukot 2 kpl ja asennustarvikkeet kuuluu hintaan. Tehdastakuu 5 v. Käyttöikäodotus 15-25v. joka voidaan helposti pressut vaihtamalla tuplata!

HUOM! 90% tuotannostamme räätälöidään aina jollain tavoin asiakkaan mieltymysten mukaan. Esim. pituus, korkeus ja väritys.  Alla esimerkkejä mahdollisuuksista.

Tilaa omasi ajoissa! Syksyn tullen toimitusajat tahtovat kapasiteetin rajallisuuden vuoksi  venyvät!