Pressuhallin räätälöinti ja lisävarusteet

Landtek Hallien perustoimitus pitää sisällään kaiken tarvittavan kuten rungon, katteet, laakeroidun pressuoven, ilmanvaihtoventtiilit hallin päädyissä, helat ja muut tarvikkeet. Tilausvaiheessa tulee päättää vain leveys, pituus ja korkeus sekä väritys.

Halliin on saatavissa kuitenkin edullisesti sekä toiminnallisuutta että ulkonäköä lisääviä “lisävarusteita”.

Esittelemme tässä yleisimmät:

Perusvärit

Punamullan punainen, sininen, tumma ja vaalea harmaa sekä vihreä. (värimallit suuntaa antavat)

Halli on tilattavissa myös muissa väreissä (esim. yrityksen värin mukaan) Ei lisähintaa mikäli ko.väriä on toimittajallamme saatavissa. Toimitusajan pidentymiseen ilmoitetusta kannattaa varautua.

Lisämaksullisena värinä valikoimissa puolimatta Scantarp Military Green (armeijan vihreä, ks. viereinen kuva).

Hintaero vakioväriseen hallikokonaisuuteen .+7%.

Kaari-ikkunat & kaksiväripäädyt

Hallien päätykolmioihin verkkomateriaalia olevat, tuuletusta tehostavat, kaarimalliset ikkunat molempiin päätyihin.

Kaari-Ikkunat : 4m ja 6m halleihin hinta 200€, 8m ja 10m leveät hallit 340€, sekä 12m leveään hallin 380€

Kaksiväripäädyissä oven yläpuolinen osa on katon kanssa samaa väriä.

Kaksiväripäädyt : 4m ja 6m leveissä halleissa lisähinta on vain 180€, isommat 8m ja 10m hallit 260€, sekä 12m leveään halliin 340€. Hinnat alv 0%.

Ovivaihtoehdot

Hallin vakiotoimitukseen kuuluu yksi sivulle liukuva laakeripukein varustettu PVC liukuoviverho lukittavin kääntösalvoin. Ratkaisu on edullinen ja toimiva. Rakenne on varmasti tuttu monille esim. rautakauppojen noutopihoilla olevista varastohalleista tai rekka-autojen kapelleista.

Halli on tilattavissa myös “läpiajettavana” jolloin hallin molemmat päädyt varustetaan toinenkin pääty ovivarustein.

Ovi voidaan tehdä molempiin päätyihin (PVC) : Hallien  ja pressutallien päätyihin voidaan tehdä vaikka erikokoiset ovet.

Ovivaihtoehtona on saatavissa myös  hallin sisään tai ulkopuolelle asennettavat metallirunkoiset, vesivanerilla verhoillut liukuovet. Haittapuolena on liukukiskon sekä ovien vaativa tilantarve, joka “syö” kulkuaukon kokoa. Tästä johtuen ratkaisua emme suosittele pienimpiin halleihin.

Ovikiskot voidaan isomman aukkoleveyden saamiseksi asentaa myös ulkopuolelle. Ovilehdet ja kiskot ovat siinä ratkaisussa kovilla ja ulkonäöllisesti rumia.

Vaneripintainen kova ovi : Saadaan sisälle, ulos tai kylkeen.

HUOM! Halleihimme on saatavissa monenlaisia myös nosto-ovia.  Mutta kuten tiedämme perinteinen nosto-ovi “syö” osansa hallin sisäpuolisesta hyötykorkeudesta.

Ovia on markkinoilla myös kevytrakenteisina rullaovina. Näiden ongelmana on tuulenpaineen kestävyys isoissa ovimitoissa joten niitä ei voi käytännössä hallikäyttöön asentaa.

Hinnoittelu on alihankkijamme erillisen tarjouksen perusteella aina tapauskohtaisesti.

Verkkoseinät / ikkunat

Hallien ovipressuun ja takaseinään on tilattavissa tuuletusta ja myös hallista ulos näkyvyyttä lisääviä “verkkoikkunoita

Nämä vähentävät  samalla halliin kohdistuvaa tuulenpainetta (vrt. rauta -ja puutavarakauppojen noutopiharatkaisut).

Verkkoikkunat ovat usein tarpeen mm. eläinsuojissa, polttopuuvarastoissa jne.

Kylkiin emme suosittele.

Katon väri ja "kattoikkuna"

Halliemme vakiotoimituksessa katto on kokonaisuudessaan valkoinen, mikä aikaansaa hallin sisään runsaan, tasaisen ja pehmeän valon. Toisaalta kokonaan valkoinen katto saattaa hallin sijoituspaikasta tai asiakkaan tahdosta johtuen “käydä silmään”. Näissä tilanteissa on mahdollista tilata hallin katto samalla värillä kuin hallin seinät yms pääväritys ja jättää hallin kattoon keskiosaan halutun kokoinen “valoaukko” antamaan sisäpuolista valoa.

 

Haluttaessa on halleihin mahdollista tilata myös eri värinen, katto Näin ollen hallin saa jossain tilanteissa sopimaan luonnollisemmin olemassa olevaan rakennuskantaan kuten kuvan tapauksessa jossa ei haluttu valkoista kattoa erottumaan kauniista pihamiljoostä hienokuntoisine peltikattoineen. Huom! Harmaa tai mikä muu tahansa väri valkoista lukuunottamatta ei laske valoa juuri läpi. Värillisestä katosta emme myöskään veloita lisähintaa.

Valkoiset ulkoseinänurkat

Haluttaessa “ryhdistää” hallin ulkonäköä entuudestaan, on halleihin tilattavissa valkoiset ulkonurkat. Ikään kuin ulkokulmien “vuorilaudat”.

Mainostekstit & logot

Halleihin on mahdollista tilata  tilausvaiheessa yrityksen nimi, tai joku muu mainosteksti.

Kysy myyjiltämme tarkemmin!

Täytä lomake niin olemme yhteydessä!