Asiakaskokemuksia

TEETIMME  TALVELLA 2019 ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN HALLIN OSTANEILTA. TULOKSET OLIVAT MYKISTÄVIÄ!

95,3% Suosittelisi Landtek Oy:tä.
4,7% Ei suosittelisi Landtek Oy:tä.
Myös ne asiakkaat jotka eivät suosittelisi meitä muille, sanoivat kuitenkin tuotteeemme olevan hyvän!

Tyytymättömimmät asiakkat kokivat ongelmallisimmaksi  ajoittaiset yhteyden saannit henkilöihimme, sekä satunnaiset viivästykset toimituksissa.  – vielä on siis pistettävä paremmaksi:))

Nöyrin kiitos luottamuksesta!
Pyrimme pitämään tästä kiinni ja yhä parantamaan!

Vapaa sana asiakkailta

“Lumet putoaa hienosti katolta. Monet ovat kehuneet meidän siistiä pressuhallia. Voin suositella ja olen suositellut.”

“Loistava halli, ei mitään huonoa sanottavaa. Halli Kuusamossa ja jännitin vähän kuinka kestää lunta, mutta ei mitään ongelmia.”

“Kaikki meni hienosti niin kaupassa kuin kokoamisessakin.”

“Lumi putoaa erinomaisesti ja olen todella tyytyväinen! Halli on monikäyttöinen ja olen suositellut sitä monelle.”

“Halli oli helppo kasata ja lumetkin putoavat hyvin katolta, aivan niin kuin luvattiin.”

“Yksi parhaimmista ostoista mitä olen tehnyt! Kokoaminen oli helppoa. Loistava tuote. Lumetkin putoaa erinomaisesti. Olen todella tyytyväinen.”

“Ensin jännitti millainen halli sieltä tulee, mutta on kyllä hyvä ja tukeva. Tilasimme juuri toisen.”

Antti Maula, Laaksolan Ratsutila: ”Voin lämpimästi suositella Landtekin hallia”

Sopiva malli löytyi valmiista valikoimasta

Erilaisia hallivaihtoehtoja selviteltiin ja tutkittiin paljon. Maula kävi katsomassa muutamaa eri vaihtoehtoa. Landtekin halli vaikutti hänen mielestään kaikkein kestävimmältä. Materiaalivalinnat olivat sellaiset, että ne kestäisivät varmasti talvellakin.

– Landtekin valikoimista löytyi suoraan meille sopiva malli kooltaan ja mitaltaan. Halli on 6m x 12m ja siinä on korotettu oviaukko, joka on 4,8 metriä korkea. Korkea hevosautokin mahtuu siitä sisälle, Maula sanoo.

”Asennus itsessään oli hyvin helppo”

“Halli tuli nopeasti ja kaikki toimi oikein hienosti”

Sopivan mallin löydyttyä Maula pyysi Landtekilta tarjouksen ja sopi noutavansa sekä pystyttävänsä hallin itse. Pystytyksessä oli mukana Maulan lisäksi yksi työmies. Kahdelta työmieheltä pystytys vei yhteensä kaksi noin työpäivää. Pohjatyöt oli tehty valmiiksi etukäteen.

– Landtekin puolesta homma hoitui oikein hyvin. Pyysimme sähköpostilla tarjoukset ja sovimme noudot. Halli tuli nopeasti ja kaikki toimi oikein hienosti, Maula summaa.

– Asennus itsessään oli hyvin helppo, se ei vaatinut mitään erikoistyökaluja tai muutakaan. Hallipaketin mukana tulivat todella hyvät ohjeet, joissa oli kuvat. Kun hetken aikaa katselee niitä osia, niin ymmärtää kyllä, että miten halli pystytetään. Ainoa isompi työ oli se, kun pressu vedettiin päälle, Maula kuvailee.

Kahden vuoden käytön jälkeen edelleen kuin uusi halli

Halli on ollut käytössä nyt noin kaksi vuotta. Talvisin hallin katolle ei pääse kasautumaan lumikuormaa, vaan lumi valuu kaarihallin katolta alas. Myös hallin reunojen liepeet ovat niin pitkät, ettei sisälle pääse edes tuiskulumi. Maulan mukaan halli pysyy hyvässä kunnossa ilman sen suurempia toimenpiteitä. Myös käytettävyys on hänen mielestään erittäin helppo.

– Halli on ollut pystyssä vuoden 2015 elokuusta. Se on pelittänyt todella hyvin. Kerran olen joutunut vanttiruuvit kiristämään, että pressut ovat kiristyneet uudelleen. Mitään muuta huoltoa ei ole tarvinnut tehdä, Maula kertoo.

– Minulla oli vähän sellainen kuva pressuhalleista, että kun talvi tai kaksi menee, niin ne lepattavat tuulessa ja lumi painaa ne kasaan. Tämä on kuitenkin edelleen niin kuin pakasta vedetty, Maula iloitsee.

– Voin lämpimästi suositella Landtekin hallia. Siinä on hinta-laatusuhde ihan varmasti kohdallaan ja se on erittäin kestävä halli, Maula päättää.

(Artikkeli Maunulan hallista on tehty vuonna 2017)

Katso artikkeli