Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Verkkokauppamme hinnat ovat arvonlisäverottomia. Voit vaihtaa näkymään myös verolliset hinnat.

Verkkomaksutavat

Voit maksaa verkkokauppatilauksesi joko pankkitunnuksilla (ei maksutapalisää) tai maksukortilla, kuten Visa, Visa Electron tai MasterCard Verkkomaksujen maksuoperaattorina toimii Checkout Finland Oy.

Noutotilaukset

Varastolta noudettavat tuotteet maksetaan etukäteen- Emme käsittele maksuja toimipisteellämme.

Tehdastilaustuotteissa (mm. “mittatilaus” PVC-hallit) edellytämme aina 15 % ennakkosuoritusta ennen tilauksen aloitusta.

Ulkomaille toimitettavat tilaukset

Ulkomaille toimitettavat tilaukset on maksettava ennakkoon joko tilisiirtona laskua vastaan, Pay Palilla tai verkkomaksuna (pankkitunnukset tai maksukortti).

Yritysasiakkaat ja yhteisöt

Kunnille, valtiolle, oppilaitoksille ja julkisille yritykselle voimme myydä laskulla. Maksuehtona on 7 pv netto. Laskutuskulu sisältäen luottotietojen tarkistuksen 6 € + alv. Jos tilauksella on kiire, voit maksaa tilauksesi myös ennakkoon verkkomaksuna.

Toimitustavat

Tilauksemme toimittaa Matkahuolto. Kuljetuksissa noudatetaan Matkahuollon ehtoja. Toimitus- ja rahtikulut on kotimaassa ilmaiset yli 50 € (alv. 0 %) tilauksissa. Alle 50 € (alv. 0 %) ostoksista veloitamme 7,50€ + alv. toimituskulut.

Matkahuollon Jakopaketti

Valitessasi Jakopaketin, Matkahuolto toimittaa lähetyksen tilaajan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen (arkipäivisin). Tämä on sinulle kaikkein vaivattomin tapa, mutta joudut ehkä odottamaan jakelua paikkakunnasta riippuen 1-3 arkipäivää tavallista bussipakettia pidempään.

Nouto varastolta

Voit halutessasi myös tulla hakemaan tuotteet myös varastollemme. Työskentelemme varastolla/pakkaamolla vain osapäiväisesti. Soita numeroon 040 128 0883 tai 040 931 0300  aina ennen tuloasi ja sovi noutoajankohta!  Varastomme osoite on Teollisuustie 9, 14500 Iittala. Tänne löydät helposti: Helsinki-Tampere moottoritien Iittalan Shell -rampilta on perille vajaa puoli kilometriä.

Ota yhteyttä