ÄLä USKO NÄKEMÄTTÄ!

Uusi rankempi Fin 2,5kN/m2 hallimallisto

19.2.2020

Etelä-Suomessa rakennusvalvonnan teoreettiset lumikuormavaateet senkuin kasvavat!

1970-luvulla katon piti kestää 100kg lunta neliölle…2020-luvulla mennään Etelä-Suomessa paikoin jo 200kg neliölle.

Onhan se joo hyvä että on varmuuskerrointa…

Kun kerran ammutaan kovilla, niin vastasimme huutoon ja toimme uuden 2,5kN/m2 (250kg/m2 lumikuorma maassa) malliston entisten rinnalle.  Aiemman Landtek “sääsuojahallin” lumikuormamitoitus on  laskennallisesti  (lasketaan siis pyöreä katto tasaisena) (1,75kN/m2, = n.180kg/m2). vaikkei se lumi siellä katolla pysy…  No nyt on sitten tämä puoli ns. kunnossa etenkin, kun osaa mallistoamme saa jopa 2,75kN/m2 lumikuormalle mitoitettuna. Harmi vaan, että raskaasti rakennettuna materiaali ja työkustannuksetkin nousevat.

 

 

Älä usko näkemättä!

7.2.2020

Valitettavasti laadukas -sanaa ei ole standardisoitu.
Kaikki kehuvat kilpaa omia tuotteitaan, jotta saisivat niitä myytyä.
Valitettavasti usein myös ota rahat ja juokse -tyyllillä.
No tuotteen myyjällä voi olla ahdinko saada ostettu varasto hukattua, kun on ostanut kontillisen tavaraa sokkona kiinasta.

Meillä Landtekilla asiat on toisin.
Tuotteemme on testattu ensin omassa käytössä, että niitä varmasti uskaltaa toisille myydä. Käymme useilla messuilla vuosittain joihin suurinpaan osaan tuomme ja pystytämme ihan oikean hallin, jotta voit omin silmin nähdä mistä on kyse!

Lisäksi meillä on kiinteät esittelykentät Nurmijärvellä, Iittalassa ja Aurassa. Avoinna 24/7. Ympäri vuoden.
Käykää ihmeessä tutustumassa.

Landtek Halleja asennamme itse kymmeniä vuosittain. Se sama kaveri joka sen hallin on myynyt, tulee myös asentamaan sen.
Meillä on ja pysyy ihan oikea tuntuma tuotteeseen.

Osallistumme mm:

Mökki ja Meri sekä Caravan messut Turussa
Piha ja koti Tampereella
Classic Motorshow Lahdessa
Lakeusmessuille Kauhavalle
Farmari – messuille mikkeliin
Lepaan puutarhanäyttely Hattulassa
Sekä Rauta&Petrooli riihimäellä.

Osallistumme Okra maatalousnäyttelyyn heinäkuussa 2019

22.9.2018

Tervetuloa tapaamaan / tekemään kauppaa Landtek halleista ja / tai Landtek betonimoduleista!

Landtek Hallien esittelyalue Aurassa on avattu!

15.9.2018

Auranportin ABC-huoltamon sekä Auranportin Shellin vieressä olevalle tontille olemme pystyttäneet esittelyhalleja joihin voi vapaasti käydä tutustumassa milloin itselle sopii.  Alueella on postilaatikoita joista voit ottaa esitteen ja mitä kysyttävää ilmenee niin soitto vain niin kerromme tarkemmin.

Tervetuloa!

METKO-messut Jämsässä

28.8.2018

Hei!

Olemme mukana loppuviikon Jämsän Metko messuilla esittelemässä Landtek Halleja sekä betonimoduli elementtejä.  Tervetuloa!

Muita tulevia messuja ovat mm. Finnmateria messut myöhemmin syksyllä ja keväällä Yhdyskuntatekniikkamessut Jyväskylässä.

Hallien toimitusaika

4.8.2018

Hallien tuotanto/valmistus vie sesongista riippuen noin  neljä – kuusii viikkoa tilauksen vahvistuksesta. Näin syksyä kohden jopa hieman enemmän.  Hallin valmistuksessa on useita aikaa vieviä työvaiheita: Rungon hitsaus, kuumasinkitys, jälkikäsittely, PVC pressujen valmistus, oviverhot, helat jne).  Tarkista kyseisen ajankohdan arvioitu valmistumisaika myyjältäsi. Ilmoitamme asiakkaalle kun halli on valmistunut ja nouto -tai toimitusvalmiina toimipaikallamme.

SONY DSC
PVC Hallit räätälöidään asiakaskohtaisten tarpeiden mukaiseksi.


Landtek Hallien toimitusehdot:

Laskutamme kaikilta asiakkailtamme  tilauksen vakuudeksi 15%  ennakkomaksun tilauksen arvosta. Lähettämämme ennakkolasku toimii tilausvahvistuksena.  Tarkista ennakkolaskussa sovitut  hallin mitat, värit ja mahdolliset lisävarusteet ja muut toivomukset.  Laitamme hallin tuotantoon vasta kun tilausvahvistus / ennakkolasku on maksettu.

Hallin loppukauppahinta tulee olla maksettuna ennen hallin luovutusta. Mikäli halli on sovittu toimitettavaksi pystytettynä, laskutamme pystytyksen erikseen.

 


 

Polar tallit -pdf esite

14.4.2018

Katso Polar tallit -pdf esite alta.