Ajankohtaista

Osallistumme Okra maatalousnäyttelyyn heinäkuussa 2019

22.9.2018

Tervetuloa tapaamaan / tekemään kauppaa Landtek halleista ja / tai Landtek betonimoduleista!

Landtek Hallien esittelyalue Aurassa on avattu!

15.9.2018

Auranportin ABC-huoltamon sekä Auranportin Shellin vieressä olevalle tontille olemme pystyttäneet esittelyhalleja joihin voi vapaasti käydä tutustumassa milloin itselle sopii.  Alueella on postilaatikoita joista voit ottaa esitteen ja mitä kysyttävää ilmenee niin soitto vain niin kerromme tarkemmin.

Tervetuloa!

METKO-messut Jämsässä

28.8.2018

Hei!

Olemme mukana loppuviikon Jämsän Metko messuilla esittelemässä Landtek Halleja sekä betonimoduli elementtejä.  Tervetuloa!

Muita tulevia messuja ovat mm. Finnmateria messut myöhemmin syksyllä ja keväällä Yhdyskuntatekniikkamessut Jyväskylässä.

Hallien toimitusaika

4.8.2018

Hallien tuotanto/valmistus vie sesongista riippuen noin  neljä – kuusii viikkoa tilauksen vahvistuksesta. Näin syksyä kohden jopa hieman enemmän.  Hallin valmistuksessa on useita aikaa vieviä työvaiheita: Rungon hitsaus, kuumasinkitys, jälkikäsittely, PVC pressujen valmistus, oviverhot, helat jne).  Tarkista kyseisen ajankohdan arvioitu valmistumisaika myyjältäsi. Ilmoitamme asiakkaalle kun halli on valmistunut ja nouto -tai toimitusvalmiina toimipaikallamme.

SONY DSC
PVC Hallit räätälöidään asiakaskohtaisten tarpeiden mukaiseksi.


Landtek Hallien toimitusehdot:

Laskutamme kaikilta asiakkailtamme  tilauksen vakuudeksi 15%  ennakkomaksun tilauksen arvosta. Lähettämämme ennakkolasku toimii tilausvahvistuksena.  Tarkista ennakkolaskussa sovitut  hallin mitat, värit ja mahdolliset lisävarusteet ja muut toivomukset.  Laitamme hallin tuotantoon vasta kun tilausvahvistus / ennakkolasku on maksettu.

Hallin loppukauppahinta tulee olla maksettuna ennen hallin luovutusta. Mikäli halli on sovittu toimitettavaksi pystytettynä, laskutamme pystytyksen erikseen.

 


 

Polar tallit -pdf esite

14.4.2018

Katso Polar tallit -pdf esite alta.