Usein kysyttyä Pressutuotteet

1. Ostanko sian säkissä?

Meiltä ei tarvitse ostaa ns. ”sikaa säkissä” ja toivoa että kestäisipä tämäkin pressu tai muu myymämme tuote edes ensi talven. Jokainen myyntiin ottamamme tuote tulee olla ja on käyttötarkoitukseensa sopiva ja kestää “normaali /ohjeen mukaista” käyttöä sen mitä luvataan.

2. Kuinka pitkään pressut kestää?

Suojapeitteiden kestävyyteen vaikuttaa ratkaisevasti  mitä ollaan suojaamassa, mitä ja minkä kokoista pressua ollaan käyttämässä ja ennen kaikkea miten pressu on asennettu ja kiinnitetty. Olennaista on käyttää oikean kokoista kyseiseen käyttötarkoitukseen soveltuvaa suojapeitettä. Mitoiltaan liian suuri peite on vaikea kiinnittää asianmukaisesti ja liialliset liepeet vain makaavat maassa ja lepattavat tuulessa. Lisäksi on muistettava että hyvän suojauksen avain on riittävän ilmankierron varmistaminen. Toiseksi pressun kiinnitys on tehtävä riittävällä huolellisuudella ja kaikki peitettä vaurioittavat terävät kulmat on “pehmustettava. Asianmukaisella käytöllä jokainen suojapeitteemme kestää vähintään sen ajan jonka kyseisen tuotteen UV- käyttöiäksi on tuotetiedoissa mainittu.

Ota huomioon aina kolme asiaa!

A. OLOSUHTEET!   (tuuli, suojattavan tuotteen muodot jne)

B. OIKEAT TARVIKKEET!  (oikean kokoinen, käyttötarkoitukseen sopiva peite ja asianmukaiset kiinnitysvälineet -ja tavat)

C. ASENNE!  (Muista kohdat A ja B . Tee asennustyö huolella ja käy aika-ajoin tarkistamassa kiinnitykset)

3. Voiko pressuja  korjata?

Pressuihin kuten PVC hallien katteisiin tulleita vaurioita voi materiaalista riippuen pikakorjata esim UV-suojatulla teipillä tai pidempiaikaisesti ja luonnollisesti työläämmin PVC-muoville soveltuvilla liima-aineilla ja paikkauskankailla. PVC kuumasaumaaminen on varmin tapa mutta vaatii ammattilaisen taitoja. Isomman vahingon sattuessa toimitamme myös kaikkiin Landtek Hall PVC halleihin rungon osia tai tarvittaessa vaikka kokonaan uuden katteen.

4. Onko tuotteillanne takuuta?

Lukemattomista suojapeitteiden käyttötavoista -ja olosuhteista johtuen ei tuotteillemme voi yksiselitteistä käyttötakuuta myöntää. Kuitenkin aina ja kaikissa tapauksissa vastaamme edustamiemme tuotteiden luvatusta UV- takuusta sekä mahdollisista valmistusvirheistä. Tällaisissa tapauksissa ota meihin reilusti yhteyttä. Säilytä kuitti / lasku  mahdollista takuukäsittelyä varten. Huomaa, että pressujen käyttöikään vaikuttaa ratkaisevasti mm. se, kuinka huolella asennus on tehty ja ennen kaikkea kuinka kireällä kate pidetään ja onko suojattavassa alustassa teräviä reunoja ja hankaavia kohtia. Löysänä oleva paksukin pressu hiertyy puhki lyhyessäkin ajassa. Toisaalta huolella asennettu ja jälkikiristetty ammattilaadun PVC voi hyvinkin palvella jopa 25 vuotta. Pressutuotteiden käyttöikään vaikuttaa olennaisesti myös auringon ultraviolettivalon määrä. Pressutuotteissamme on UV-suojaus mutta siitä huolimatta käyttöikään vaikuttaa pressuun saama UV-valon määrä.

Mitkä ovat tuotteiden lähetyskustannukset?

Tavoitteenamme on että meiltä ostaminen on helppoa ja suoraviivaista. Haluamme että asiakas tietää jo alkumetreillä mitä tuotteemme maksaa kaikkine päivineen myös kotiin tuotuna. Siirryimme jo vuonna 2016 alkaen  pressutuotteissa  rahtivapaisiin toimituksiin.Uskomme, että on sekä ostajalle ja myyjälle  selvää että pienten tilausten toimituskustannukset ovat suhteellisesti suuret. Tästä syystä rajasimme rahtivapausrajan 50€ ylittäviin tilauksiin. Toimitamme tietysti myös tätä pienemmät tilaukset mutta niistä joudumme veloittamaan 7,50€ toimitusmaksun. Silloinkin saat vapaasti valita toimitetaanko tuote jakopakettina kotiin vaiko nopeampana bussipakettitoimituksena lähimpään Matkahuollon pisteeseen.

6. Miksi peritte jossakin tapauksissa pakkauslisää?

Pyrimme pitämään lähetyskustannukset kurissa ja varaston siistinä. Varasto -ja pakkaustyö on kustannus joka lisääntyy jos joudumme availemaan tehdaspaketteja ja pakkaamaan tuotteet uudelleen. Tästä syystä joudumme veloittamaan pienen lisämaksun mikäli haluat tilata myyntierästä / tehdaspaketista poikkeavia tuotemääriä.

7. Miten tilaan ja miten maksan?

Lue lisää myynti-ja toimitusehdoista TÄSTÄ

8. Voinko palauttaa ostamani tuotteet

Tavoitteenamme on mahdollisimman turvallinen kaupankäynti. Pyrimme  luonnollisesti siihen että tuote vastaa mahdollisimman kattavasti niitä tietoja joita olemme antaneet. Mikäli syystä tai toisesta haluat kuitenkin palauttaa / peruuttaa kaupan kuluttaja-asiakkaillamme on luonnollisesti kuluttajasuojalainmukainen 14 päivää aikaa perua kauppa ja palauttaa tilaamasi käyttämättömät tavarat meille. Muista tehdä peruutusilmoitus ajoissa!

Lue lisää reklamaatiosta tai tuotteen palauttamisesta Myynti-ja Toimitusehdot -sivuilla