Betonileegot

Hallisokkelin asennusBetonileegoilla teemme halliisi “pomminkestävän” perustan. Hallien ankkurointi massiivibetonista valmistettuihin moduleihin kestää huoletta kelin kuin kelin.

Korotettu sokkeli suojaa tehokkaasti kolhujen ja törmäysten aiheuttamilta vaurioilta. Landtek Betonileegoilla voimme totettaa myös korkeitakin konehalleja, suola/hiekoitus hiekkavarastoja, hakevarastoja jne.

Moduleilla on helppo myös toteuttaa olemassa oleviin halleihin sisäiset tukimuurit/materiaaliloosit jne. Niillä voi tehdä lietelantaloiden, aitojen, äänivallien, ajo -ja tulvaesteiden, tonttien rinneporrastuksia yms. rakenteita helposti, edullisesti ja nopeasti.  Ja Huom!  Betonileegoista tehtyjä rakennelmia voi siirtää ja muotoilla uudenlaisiin rakennelmiin helposti ja rajattomasti.

 

Alla Betonileegojen  ohjeellisia yksikköhintoja toimipaikallamme Iittalassa.  Massiivibetonin  suuren painon vuoksi rahti muodostaa tuotteelle merkittävän kustannuserän. Tämän vuoksi isommissa määrissä pyydämme ottamaan yhteyttä niin annamme Teille tarjouksen betonileegoista tehtaalta suoraan perille toimitettuna (halutessa myös asennettuna).

Lisäinfoa betonileegojen käytöstä löydät TÄSTÄ.