Traktoritallit

Oletko kaivannut kunnollista puuhastelutilaa ja/tai  tallia pihatraktorille, perävaunulle, Avantille jne?

Landtek Hall pressuhallit ovat loistavia pienen kuin myös isoimpien työkoneiden jne. pihatalleiksi. Ne kestävät vuosikaudet, jopa vuosikymmenet kaikki Suomen lumiolosuhteet. Näiden päältä ei tarvitse lumia poistella!

Talli voidaan tehdä helposti läpiajettavaksi ja päädyt ja ovet voimme varustaa tuuletusta tehostavilla verkkoikkunoilla, kaksiväripäädyin jne. Kysy lisää!

Kapein 4 m. leveä mallisto sopii loistavasti yksittäisille traktoreille pihakoneille, vaunuille jne. Ovet mahtuvat kunnolla auki ja kaikelaiset huoltotyöt mahtuu tekemään tallin suojassa ( tilaa on ja valkoinen kattokangas antaa miellyttävää tasaista valoa hallin sisään) Lyhyin mahdollinen talli on 6m pitkä mutta 8 m pitkänä saat sinne sopimaan traktorin, sen perässä olevan työkoneen ja vieläpä vaikka trukkilavahyllyn tai  ajettavan ruohonleikkurin  tykötarpeineen jne.

Isompi koko kuusi metriä leveä talli toimii mainiosti paritallina vaikkapa sekä traktorille että vaunulle. Sekä 4 että 6 metriset tallit ovat suhteellisen helppo asiakkaiden itse pystyttää.

Muistathan, että Landtek Hall pressuhallit ovat helposti käytettynä myytävissä jos talli jäisi jostain syystä oma käyttötarve päättyy!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Oma talli Trakorisi ja  tarpeesi  mukaan

Lähes kaikki Landtekin valmistamista traktoritalleista ovat enemmän tai vähemmän räätälöityjä asiakkaan tarpeita varten. Mm. pituudet, värit, oviratkaisut ( esim. läpiajettava) Jos tarvitset tavanomaista korkeamman tallitilan, voimme toimittaa tallin   suuremmalla  sisäkorkerkeudella ja ovikorkeudella jne. Vakio seinäkorkeuksia ovat 2m, 2,5m ja 3m. Katso taulukosta näitä vastaavat ovi -ja harjakorkeudet.

Talli pituuteen vaikuttaa haluatko saada traktorin lumilinkoineen tallin suojaa ja perälle kenties vaikka trukkilavahyllyn.

Erilaisia varusteluoptioita on  saatavissa. Lue lisää tästä .Halleihin saatavista lisävarusteita:

Traktoritallin  rakentaminen on yksinkertaista ja edullista!

Landtek traktoritallin pohjatyöt ovat varsin yksinkertaiset ja edulliset.  Tasainen kantava pohja riittää. Landtek prssutalli ei tarvitse välttämättä perustuksia.  Routaeristeitä, salaojia, rännejä yms. ei tarvita. Tallin rakenne on suunniteltu joustamaan myös pienehkön routimisen vaikuttamatta rakenteen turvallisuuteen. Ankkurointi maahan tehdään yleensä tallipakettiin kuuluvilla pitkillä maakiiloilla.  Halutessa talli voidaan asentaa parrujen päälle, betonisten junttapaalujen tms. päälle. Joskus, jos maakiiloja ei voida käyttää voidaan halli ankkuroida  massapainoilla jne.

Neljän sekä 6 metrin levyisen Landtek traktoritallin pystytys käy ensikertalaiseltakin suhteellisen nopeasti. Toki meiltä voi tilata myös täydellisen “avaimet käteen” palvelun.

Pidä myös mielessä tallin paikkaa miettiessä että Landtekin pressutalli on suht helposti siirrettävissä ja sen voi vaikka myydä kaikkinensa eteenpäin käyttötarpeen mahdollisesti päättyessä.  Käytetyistä Landtek pressutalleista ja -halleista on kova kysyntä.  Mitään jälkiä ei enää asennuspaikalla vuoden päästä näe. Järkevää ja ekologista -eikö vain?

 

Suorat seinät, täydet hyötyneliöt

Ominaisuuksia joista tunnistat hyvän pressutallin

Landtek pressutalleissa on suorat ulkoseinät jolloin tonttitilaa säästyy ja hallin sisällä reunoillakin on kunnolla korkeutta. Suoraseinäisenä myös katolta putoava lumi kinostuu etäämälle seinästä. Valkoinen katto antaa hallin sisälle mukavan tasaisen valoisuuden.

Pyöreä kattomalli ei kerää lunta ja antaa hallille maksimaalisen  sisäkorkeuden jolloin koko tallin tilavuus on hyvin hyödynnettävissä. Halli voidaan pystyttää myös esim. betonipaalujen tms. päälle jolloin sisä -sekä ovikorkeus kasvaa entisestään.

 

Kestävyys / pitkä käyttöikä

Pressutaallimallistomme on on kokoluokissaan ainoana markkinoilla CE-merkitty.

Hallikatteena käytetämme kuorma-autokäytöstä tuttua todella lujaa 900g/m2 PVC-pressukapellikangasta. Hallin kaarien kohdalla on kulumisen ja nirhautumisen estävät kaksikertaiset kankaat. Hallikate on kotimainen Scantarpin valmiste ja se kestää käyttöä n.20-25 vuotta, ja jopa enemmän.  Vahinkotapauksissa paikkaus on suht helppoa. Pressukangasta ja rungon osia on saatavissa. Landtek Hall pressutalleillemme on myös markkinoiden pisin, 5 vuoden täystakuun!

Pressutallin katteet on helppo kiristää todella kireälle sekä pitkittäin että poikittain jolloin halli pysyy siistin näköisenä vuosikausia. Hallin katon pitkittäisruoteet eliminoivat vesi/jääpussien muodostumisen joten myös katekangas  pysyy kireänä ja siistinä.

Pressutalleja  saatavissa on useita värivaihtoehtoja kuten harmaa, vihreänä, sininen, punamulta, vihreä jne. Katto on vakiona valkoinen koska se antaa tasaisen miellyttävän tasaisen päivävalon talliin  ilman sähköasennuksia. Lisävarusteina on saatavissa mm. läpiajettavuus (ovet molemmissa päädyissä) ikkunoita, tuuletusta tehostavia verkkoikkunoita, kaksiväripäätyjä, erilaisia ovivaihtoehtoja jne.

Hallin seiniin ja/ tai kattoon voidaan tehdä tilausvaiheessa vaikkapa yrityksesi nimi tai logopainatus niin saat yrityksellesi edullista näkyvyyttä.

Ei lumihuolia

Landtek pressuhallien rakenne on  täällä suunniteltu ja tehty nimen omaan pohijoismaiden olosuhteisiin.

Pyöreän mallinen ristikkokehä katossa on luja kuin mikä.

Kattomalli  ei kerää lunta  joten lumi ei juurikaan hallin katolla pysy. Sään vaihdellessa lumi tulee katekankaan päältä  itsestään alas “hyvin liukkaasti”, eikä se se jää painamaan seinää kuten normaaleissa kaarihalleissa. Voit lukea lumihuolista lyhyen blogikirjoituksen  tästä.

Ympäristöystävällisin  talliratkaisu

Landtek pressutallien tuotanto ja käyttö  kuormittavat ja muokkaavat ympäristöä vähemmän kuin mikään muu talliratkaisu. Esimerkkejä tästä ovat mm. maaperän kaivuutöiden, massojen vaihdon, betonitöiden jne.  tarpeettomuus tai vähäisyys. Ratkaisussamme ei tarvita myöskään muovisia routaeristeitä, höyrysulkuja, patolevyjä, ei homehtumisalttiita eristetä, tasotteita, erillisiä kattopinnoitteita, maaleja yms.

Valmistus ja pystytysaikana  jätteitä tai ylimääräistä työmaaliikennettä ei juuri synny.  Tallin ennätysnopea rakennus / pystytysaikainen ympäristöä kuormittava pöly, melu jne ovat lähes nolla.  Tallin käyttötarpeen päättyessä purkutyöt ovat helpot, nopeat ja edulliset. Jälkiä ympäristöön ei jää. Tallin runkomateriaalit ovat täysin kierrätettävissä. Pressukankaita voidaan vielä hyödyntää mm. suojapeitteinä jne.

Landtek pressutallien käytön  aikaiset huoltotarpeet ( mm. rännien tyhjennykset, katon ja seinien huoltomaalaukset yms) ovat myös nolla tai hyvin olemattomat eivätkä siten kuormita ihmisiä eikä luontoa käyttöaikanaan juuri lainkaan.

Kuinka nopeasti saat oman Traktoritallin?

Pressutallien toimitusajat vaihtelevat hieman sesonkien mukaan. Tallit valmistetaan tilausjärjestyksessä ja normaalisti toimitusaika on n.2 kuukautta. Syksyn sesongin ollessa päällä tuotantoaika tahtoo väkisinkin pidentyä. Pyrimme pitämään joitakin kappaleita myös suosittuja kokoja/värejä myös varastossa. Kannattaa kysyä!  Edullisempaa, kuitenkin toimivaksi ja kestäväksi todettua Polar tallia  on saatavissa yleensä heti varastosta.