Landtek Hall konesuoja 6x10x3

9630,00  (alv 0%)11941,20  (sis. alv)

Tilaustuote.

Landtek Hall 6x10x3m seinätolpalla sekä raskaalla 2,5kN/m2  normitetulla lumikuormalla.

Onko jokapäiväinen työvälineesi   sään armoilla? 

Maansiirto. metsä, tienhoito, maatalous, kaivos yms urakointi on myös päivittäistä koneiden käynnistämistä, huoltoa ja tankkausta yms. Päivä lähtee aivan  erilailla käyntiin kun käynnistät työvälieensi aamuvarhain ikkunat puhtaina ja lumikinoksista vapaina.

Kovaan käyttöön tehty Landtek pressutalli on järkivalinta omaisuutesi sääsuojaksi. Arvokkaat koneesi säilyttävät renkaat, letkut  mallipinnat jne. aivan eri kunnosa kuin vuosikausien säilyttäminen auringon syötävänä taivasalla. Myös työntkeijät kiittävät toimivia työolosuhteita kun päivittäiset pienet rasvaukset, tankkaukset yms. voi tehdä säältä suojassa mielekkäissä olosuhteissa.

Landtek halli on nopea ja helppo ratkaisu parantaa työolosuhteita ja koneesi sekä työntekijäsi hyvinvointia. .

Landtek Hall on Hinta/laatusuhteeltaan ylivoimainen PVC halli. Viiden vuoden takuu !  Käyttöikäodotus pressulle 15-25 vuotta. Runkorakenteille peräti 50 vuotta.  Halli on yksinkertaista perustaa, vain kantava suht tasainen kenttä riittää.  Se on myös olosuhteiden muuttuessa helppo siirtää  tai käyttötarpeen mahdollisesti päättyessä myytävissä hyvinkin helposti eteenpäin.  Voit tilata hallin myös avaimet käteen valmiiksi asennettun.

Landtek Hallit Kestää lumet ja tuulet!  Normitettu lumikuorma 175-275kg/m2 mallista riippuen. Jos et hae hankkeellesi rakennuslupaa, niin edullisin mallimme, sääsuojahalli  (normitettu lumikuorma 175kg/m2) riittää mainiosti käyttöösi. Jos haluat olla pomminvarma niin 2,5kN/m2 lumikuormalle normitettu halli on sinun valintasi.
(Etelä-Suomen yleinen kiinteiden rakennusten lumikuorman kestovaatimus 210kg/m2. Landek hallin pyöreä katto ei juurikaan lunta kerää joten voit kyllä kaikissa tapauksissa nukkua yösi rauhassa)

Landtek Hallin toimitukseen kuuluu kaikki vakiona!  Runko ja kattorakenteet ristikkorakenteiset kuumasinkittyä terästä, kääntösalvoilla varustettu laakeroitu lukittava liukuovi (vastaava kuin pressukapelli)
Katto 900gr/m2 PVC polystermuovikangas joka on valoa mukavasti läpäisevä valkoinen. Tuplavahvikkeet kaarien kohdalla!
Seinät 900gr/m2 B1 paloluokitettu PVC pinnoitetu polysterikangas (dtex 1100).
Värivaihtoehtoja useita.
Maakiilat 70cm hallin ankkurointii, tuuletusaukot 2 kpl ja asennustarvikkeet kuuluu hintaan. Tehdastakuu 5 v. Käyttöikäodotus 15-25v. joka voidaan helposti pressut vaihtamalla tuplata!

6x10x3m Landtek halliin mahtuu loistavasti isompikin maansirtokone, traktori työlaitteineen jne. Myös farmari tai IBC- diesel  tankkauspiste sopii  samaan säältä suojattuun tilaan.  Jos tuntuu ahtaalta, mallistostamme löytyy pitempää kuin korkeampaakin mallia.  Kysy myyjiltämme tarkemmin.

HUOM! 90% tuotannostamme räätälöidään aina jollain tavoin asiakkaan mieltymysten mukaan. Esim. pituus, korkeus ja väritys.  Alla lisää esimerkkejä mahdollisuuksista.

Suora seinäkorkeus: 3m
Kokonaiskorkeus : 4,7m
Korkein vapaa sisäkorkeus : 4,4m
Lumikuorma 2,50kN/m2
Hallin pääväri: Punamulta, harmaa, sininen, vihreä jne/ valittavissa
Oven väri: Tumma harmaa / valittavissa.
Ovikoko: 4,0m leveä, 3,7m korkea. ( hallin alle voidaan laittaa vaikka junttpaaluja, betonileegoja jne jolloin ajokorkeus kasvaa vastaavasti) Toinen vaihtoehto on että tarjoamme hallin 3,5 metrin suoralla seinätolpalla niin kaikki korkeudet kasvata 50 sentillä.
Tehostettu tuuletus molemmissa päissä

Hinta vapaasti Iittalassa.

Ota yhteys. Pistetään pyörät pyörimään!  Autamme mielellämme teitä löytämään tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

 


Pyydä tarjous tästä!


  • Hidden
  • Hidden
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuvaus

 

Tilaa omasi ajoissa! Syksyn tullen toimitusajat tahtovat venyä!!