Pressutalli 5-v takuulla 4x6x2 Auto – traktoritalli

3950,00  (alv 0%)4898,00  (sis. alv)

Tilaustuote.

Toimitusaika n. 8 viikkoa.

Landtek Hall Traktoritalli 4x6x2 pressutalli

Leveys: 4 metriä
Pituus: 6 metriä
Suora seinäkorkeus : 2,0m
Ovikoko : L3,0m x K2,35m, ruskea
Väri: erikoisväritys; seinä ruskea, harmaa katto, valkoinen 50 cm valoa antava raita katolla ( suositeltavaa jos halutaan että matalahko tallin vakiona oleva valkoinen katto ei niin sivusuuntaan näy). Saatavissa myös muita värivaihtoehtoja.
Päädyssä verkkomateriaalista tehty (ilmanvaihtoa tehostava) kaari-ikkuna.

Normitettu 175kg:n lumikuormalle ( lumi ei juuri pyöreällä katolla pysy:)

Hinta Vapaasti Iittalassa.

Ota yhteys jos haluat pystytyspalvelun!

 

Hallimalliston pienin 4×6 malli, soveltuu mainiosti yksittäisen pihatraktorin,  auton, koneen tai laitteiden säilyttämiseen tai muuhun varastointitarpeeseen. Reilu mitoitus jossa auton ovet mahtuvat aukeamaan!

Runkomateriaalina sama kuumasinktty teräs, kuin muissakin halleissa ja katteena sama 900g/m2 ammattilaadun PVC kuin isoveljissään.

Tämän kanssa ei tarvitse murhetia lumimurheita, eikä tarvitse käydä lumia pudottelemassa. Voit olla lomareissulla huoletta, halli pysyy kyllä pystyssä ja veteraanitraktori kunnossa.


Pyydä tarjous tästä!


  • Hidden
  • Hidden
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuvaus

LANDTEK traktoritalli -PVC pressutalli, autotalli, pihatalli jne.

Todella asiallinen ja pitkäikäinen ammattilaadun pressutalli  autoille, pienille veneille, kiinteistöhuoltokoneille, veneille, pihatraktoreille, jne. Kaikki tavara pysyy parempana suojattuna auringolta! Säästyt myös sateilta, linnun jätöksiltä  ja ennen kaikkea talvisilta ikkunan raaputuksilta ja lumilta.

Landtek Hall on kunnollinen, nopea, helppo pystyttää ja lähes huoltovapaa. Lumista tai puhureista ei juuri tarvitse huolehtia, ja kestää kovatkin tuulet. Hallin runko sekä kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vankan. Hallin katossa kulkee pitkittäiset ruodeputket ( keskellä hallia tiheämpänä) mikä eliminoi tehokkaasti lumi ja jääpussien muodostumisen. Pressujen kirstys nerokkaan yksinkertainen mikä pitää hallin siistinä vuodesta toiseeen. Tämän parempaa ei ole!   Muut tulevat kaukana perässä!  Viiden (5v) vuoden takuu. Pressujen käyttöaikaodotus n. 15-25 vuotta. Rungon käyttöaikaodotus 50v!

Pressutallin vakiotoimitukseen kuuluu pressut, kuumasinkitty teräsristikkorunko, maakiilat, ilmanvaihtoventtiilit  ja mm.kuulalaakeroitu lukittava liukuovi, mikä tekee tallin käytöstä helppoa ja mukavaa. Näet tulla ja mennä. Tallit on tilattavissa myös pitempinä ja korkeampina sekä mahdollisuus varustaa 2:lla päätyovella jolloin hallista saa läpiajettavan.

Katto on mukavan pehmeästi valoa läpäisevää kotimaista 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (DTEX 1100), ominaisuus joka varmistaa hallin käyttömukavuuden. Seinät ovat 900gr/m2 PVC polyester (DTEX 1100) muovikangasta. Pressumateriaalit samaa mitä käytetään kuorma-autojen kapellikatteena missä käytössä käyttöikä on n. 20v.  Näin ollen odotuksemme katteiden kestävyydestä pressutallikäytössä vähintään saman. Kaarien kohdalla kaksinkertaiset 900gr PVC kankaat suojaamassa tuulisien kelien mahdollisesti aiheuttamilta hiertymäkulumilta. Värivaihtoehtoja on useita. Mm. kaksi eri harmaata, vihreä, sininen ja punamullan punainen. Saatavissa myös muita värejä kuten kuvassa oleva ruskea.

Lue tästä artikkeli mistä hyvän pressutallin hinta muodostuu ja mitä sinun tulee ottaa huomioon pressutallia hankkiessa.

Looginen, mietitty rakenne isoilla osakokonaisuuksilla. Pystytys onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, ihan käsipelillä ! Mukana suomenkieliset ohjeet. !  Lue lisää

Hakusanoja: Pressutalli Autotalli Autoteltta