Uusien hallien toimitusajat venyvät

29.9.2022.
Inflaatio on iskenyt erityisesti rakennuskusalaan. Myös nousevat korot nostavat osaltaan rakentamiskustannuksia. Onneksemme “kevytrakentaminen” sitoo huomattavan paljon vähemmän niin työtä, materiaaleja kuin myös pääomaresursseja. Pressuhalli tilaratkaisuna muodostuu tavanomaiseen rakentamiseen verrattuna aina vaan kilpailukykyisemmäksi. Eikä yksinomaan hankintahinnaltaan vaan myös käyttökustannuksiltaan.

Koronapandemian aiheuttamat ongelmat ja etenkin Ukrainassa käytävä sota seurannaisineen aiheuttavat ongelmia meille niin kuin lukemattomille muillekin tahoille. Energian ja teräksen saatavuus sekä sen voimakas hinnannousu nostaa teräsunkojen ja pressujen kuten myös kuljetupalveluiden hintaa. Kaikista haasteista huolimatta Landtekin hallitoimitukset ovat ennätystasolla. Loppuvuoden tuotanto alkaa olla myyty. Asennuspuolella mennään jo vuoden vaihteen yli.

Mikäli Teillä on suunnitelmissa hankkia edullista ja toimivaa, sekä käyttökustannuksiltaan lyömättömän edullista hallitilaa, kannattaa ottaa piakkoin yhteyttä. Näin saatte hallin vielä tämän vuoden tuotantoon ja käyttövalmiiksi saamme sen asennettuna teille alkuvuodesta.