Landtek Hall 4x10x3 CARAVAN SPECIAL PITKÄ

5710,00  (alv 0%)7080,40  (sis. alv)

Tilaustuote.

Toimitusaika n. 8 viikkoa.

Landtek Hall 4×10 Pressutalli CARAVAN SPECIAL

Loistava talli korkeammallekkin autolle tai vaikka traktorille jne.!

– Erityisesti asuntoautoille sopiva malli!
– Mahtuu aukaisemaan ovet!
– Takuu 5 v.
– Käyttöikäodotus 15-25v, jonka voi pressut vaihtamalla helposti tuplata. Bonuksena vielä hyvä jälleenmyyntiarvo mikäli oma tarve päättyy!

 

Suora seinäkorkeus : 3,0m
Korkein vapaa sisäkorkeus keskellä : 4,0m
Kokonaiskorkeus : 4,2m
Hallin pääväri  : Valittavissa, Harmaa, Sininen, Punamulta, Vihreä (ilmoita haluamasi kassan kommettikentässä)
Oven väri : Vaalea harmaa
Valkoinen katto.
Ovikoko : L3,0m x K3,35m
Lisävarusteena saatavissa isot tuuletusta tehostavat verkkorakenteiset kaari-ikkunat molempiin päätyihin. Lumikuorma 175kg/m2 ( saatavissa sama halli myös rakennuslupakelpoisena normitettuna 2,5Kn/m2 lumikuormalle)

Huom!  Ovikiskon kiinnitys on sivuista vain yhdellä pulteilla. Näin ollen oven tilapäinen irrottaminen on helppoa jolloin ajokorkeus on sama kuin hallin sisäkorkeus.  Saatavana on myös sama talli 3,5m suoralla seinätolpalla jolloin ovikiskon korkeus on 3,85cm ja vapaa hallin sisäkorkeus max 4,5m. Myös tallipituutta voidaan kasvattaa halutessa esim. 12m pitkäksi.  Halli voidaan asentaa myös vaikkapa betonisten junttapaalujen tai betonileegojen  päälle niin ajokorkeus kasvaa ja halli saa samalla jämäkän ankkuroinnin. Em. tapauksessa hallin ovi voidaan tilata pidempänä.  Mikäli mieleen tulee kysyttävää niin lähetä sähköpostia tai soita myyntiimme.

 

Ota yhteys jos haluat pystytyspalvelun! lomake löytyy alta

 

Katso lyhyt YouTube video hallin pystytyksestä ja rakenteesta TÄSTÄ

Panosta laatuun! Lue artikkeli pressutallitarjonnasta 2021


Pyydä tarjous tästä!


  • Hidden
  • Hidden
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuvaus

Täytä lomake niin olemme yhteydessä

  • Kerro minkä kokoisen oven tarvitset. Niin pystymme määrittämään tarvitun seinäkorkeuden.
  • Katto aina valkoinen. Ja ovi usein harmaa.

LANDTEK-PVC Pressutalli  korkea ja pitkä.

Autot, matkailuautot -ja vaunut,  Avantit ja muut työkoneet saavat Landtekin talleista erinomaisen suojan vuosiksi, jopa vuosikymmeniksi. Landtek Hallin pienemmissäkin pressutalleissa käytetään samaa “ikuista” vankkaa CE hyväksyttyä teräsristikkorunkoa ja eurooppalaista 900gr/m2 painavaa PVC pressumateriaalia kuin isommissa halleissamme. Huomaa mm. tuplakankaat kaarien kohdalla hiertymiä estämässä.

Landtek pressutallit ovat parasta mitä markkinoilla on saatavissa.  Se on oiva valinta sinulle joka arvostat huolettomuutta, “helppoa ja nopeaa rakentamista”, räätälöitävää ulkonäköä, kestävyyttä, hintaa, siirrettävyyttä jne.

Landtek Hall pressutallit voidaan räätälöidä helposti erilaisilla ikkunaratkaisuilla, tai kaksiväripäädyillä jolloin saat tallistasi oikean pihan komistuksen 🙂 Caravan special tallissa on korotettu seinäkorkeus jotta ovi -ja sisäkorkeus riittää isoillekin ajoneuvoille. Pituuksia saa kahden metrin kaarijaolla tarpeen mukaan. Tämä esimerkki on pituudeltaan 10m.

Landtek hallien kaarimallinen katto, mutta suorat seinät mahdollistavat tilan tehokkaan hyötykäytön. Suora seinämalli “heittää” lumet katolta etäämmälle jolloin lumi ei ala painaa seinää kuten perinteisessä kaarihallissa. Kaarimallinen katto mahdollistaa koko hallin sisäkorkeuden hyödyntämisen. Katto-osan on tiheät ruoteet  estävät lumi/jääpussien muodostumisen. 4,0m runko-leveys sallii avata auton ovet reilusti jolloin myös  auton lastaaminen, siivoominen tai muu huoltotyö käy helposti.

Vankasta neliöputkesta tehtyihin seinätolppiin voit rakennella vaikka pienet hyllyt työkaluille tai muille tarvikkeille. Landtek talleissa on vakiona lukittavissa oleva liukukiskossa sivuttain kulkeva laakeroitu pressuovi. Jos käytät hallia matkailuauton tai vaikka veneen “talvikotina” , voi irroittaa ovikiskon tilapäisesti kahdella pultilla jolloin saat isommankin “jahdin” sisään, koska tällöin koko hallin sisäkorkeus on hyödynnettävissä.   Soita ja kysy lisää mahdollisuuksita.

Huom! Teemme 90% halleista asiakkaan omien toivomusten mukaan ( pituus, korkeus, väritys jne) Varaudu 5-8viikon toimitusaikaan

Halutessasi “räätälöidä” halli mieleiseksi niin lue lisää TÄSTÄ

 

Hakusanoja: Pressutalli Autotalli.