Paras pressutalli 4x6x2m 250kg lumikuormille

3750,00  (alv 0%)4650,00  (sis. alv)

Toimitusaika n. 8 viikkoa.

Landtek Hall 4x6x2 pressutalli 250kg lumikuormalle

Punamulta tai valinnan mukaan (vaalea ja tumma harmaa, sininen, vihreä)
Suora seinäkorkeus : 2,0m
Sisäkorkeus keskellä : 3,0m
Kokonaiskorkeus : 3,2m
Ovikoko : L3,0m x K2,35m
Lumikuorman kesto: 250 kg/m2 (saatavissa myös edullisempi malli 175kg lumikuormanormituksella)
Kuvan esimerkkitallin päädyssä lisävarusteena verkkomateriaalista tehty (ilmanvaihtoa tehostava) kaari-ikkuna ja kaksiväri pääty. Landtekin pressutalleissa on vakiona valkoinen, tasaista pehmeää valoa antava katto.

Saatavissa myös muita kokoja!

Hinta Vapaasti Iittalassa.

 

Landtek hallimalliston  pienin 4x6m  pressutalli soveltuu mainiosti pihavarastoksi,yksittäisten auton, koneen tai laitteiden säilyttämiseen tai muuhun varastointitarpeeseen. Reilu mitoitus jossa auton ovet mahtuvat aukeamaan!

Todella vahvat teräsristikkokaaret sisältä ja päältä kuumasinkittyä terästä. Katteena sama 900g/m2 ammattilaadun kangasvahvistettu PVC hallikate kuin käytetään täyskokoisissa isoissa pressuhalleissa. Tallin täystakuu 5 vuotta. Käyttöaikaodotus katekangkailla n. 15-25v ja rungolla  50v. Tämän kanssa ei tarvitse murhetia lumimurheita eikä lumia tarvitse käydä pudottelemassa. Voit olla lomareissulla huoletta, halli pysyy kyllä pystyssä!  Katso rakenne pystytysvideosta ja vakuutu!

Lue tästä artikkeli  “Mistä pressutallin hinta koostuu ja mitä sinun tulee ottaa huomiooon pressutallia hankkiessasi”

 

Ota yhteys jos haluat hankkia tallin valmiiksi toimitettuna ja asennettuna!

 Tietoa halleihin saatavista lisävarusteista

 

Kuvaus

LANDTEK Hall -PVC pressutalli, autotalli, pihatalli jne.

Todella näyttävä ja pitkäikäinen ammattilaadun pressutalli  autoille, pienille veneille, kiinteistöhuoltokoneille, veneille, pihatraktoreille, jne. Kaikki tavara pysyy parempana suojattuna auringolta! Säästyt myös sateilta, linnun jätöksiltä  ja ennen kaikkea talvisilta ikkunan raaputuksilta ja lumilta.

Landtek Hall pressutalli on kunnollinen, nopea, helppo pystyttää ja lähes huoltovapaa. Lumista tai puhureista ei juuri tarvitse huolehtia, ja kestää kovatkin tuulet. Hallin runko sekä kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vankan. Hallin katossa kulkee pitkittäiset ruodeputket ( keskellä hallia tiheämpänä) mikä eliminoi tehokkaasti lumi ja jääpussien muodostumisen. Pressujen kirstys nerokkaan yksinkertainen mikä pitää hallin siistinä vuodesta toiseeen. Tämän parempaa ei ole!   Markkinoiden ainoa halli kokoluokassaan joka täyttää CE-vaatimukset! Muut tulevat kaukana perässä!  Viiden (5v) vuoden takuuaikakin markkinoiden pisin. Pressujen käyttöaikaodotus n. 15-25 vuotta!

Pressutallin vakiotoimitukseen kuuluu pressut, kuumasinkitty teräsristikkorunko, maakiilat, ilmanvaihtoventtiilit  ja mm.kuulalaakeroitu lukittava liukuovi, mikä tekee tallin käytöstä helppoa ja mukavaa. Näet tulla ja mennä. Tallit on tilattavissa myös pitempinä ja korkeampina sekä mahdollisuus varustaa 2:lla päätyovella jolloin hallista saa läpiajettavan.

Katto on mukavan pehmeästi valoa läpäisevää 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (DTEX 1100), ominaisuus joka varmistaa hallin käyttömukavuuden. Seinät ovat 900gr/m2 PVC polyester (DTEX 1100) muovikangasta. Pressumateriaalit samaa mitä käytetään kuorma-autojen kapellikatteena. Pressujen käyttöikä 15-25 v. Kaarien kohdalla kaksinkertaiset 900gr PVC kankaat suojaamassa tuulisien kelien mahdollisesti aiheuttamilta hiertymäkulumilta. Värivaihtoehtoja on useita. Mm. kaksi eri harmaata, vihreä, sininen ja punamullan punainen.

Looginen, mietitty rakenne isoilla osakokonaisuuksilla. Pystytys onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, ihan käsipelillä ! Mukana  pystytysohjeet. Katso pystytysvideoLue lisää

Hakusanoja: Pressutalli Autotalli Autoteltta