Landtek pressutalli 4x8x2,5 Auto/Venetalli

4980,00  (alv 0%)6175,20  (sis. alv)

Landtek Hall 4x8x2,5 Autotalli

Pituus 8m joka sallii vaikka traileriveneen säilytyksen tai trukkilavahyllyn pystytyksen tallin perälle,

Suora seinäkorkeus : 2,5m
Sisäkorkeus keskellä : 3,5m
Kokonaiskorkeus : 3,7m
Ovikoko : L3,0m x K2,85m
Väri : Harmaa, valkoinen katto. Tässä tallissa lisävarusteena oven yläpuolella oleva tuuletusta tehostava verkkomateriaalista valmistettu kaari-ikkuna. (vakiona pyöreä ilmanvaihtoventtiili. Vakioväreinä, harmaa, sininen , vihreä, tupapunainen.  Katto vakiona valoa tasaisesti antava valkoinen.
Normitettu lumikuorma : 2,5kN/m2

 

Saatavissa myös muita kokoja!  Hinta Vapaasti Iittalassa.

Ota yhteys jos haluat pystytyspalvelun!

 Landtek hallimalliston pieni 4×8 pressutalli, soveltuu mainiosti pihavarastoksi yksittäisten auton, veneen,  koneen tai laitteiden säilyttämiseen tai muuhun varastointitarpeeseen. Reilu mitoitus jossa auton ovet mahtuvat aukeamaan! Tämä keskikorkea runkomalli mahdollistaa jo vaikka korkeampien pakettiautojen käytön.

Runkomateriaalina sama kuumasinktty teräs, kuin muissakin halleissa ja katteena sama 900g/m2 ammattilaadun PVC kuin isoveljissään.

Tämän kanssa ei tarvitse murhetia lumimurheita, eikä tarvitse käydä lumia /jääpusseja harjanvarrella kopistelmasa . Voit olla lomareissulla huoletta, halli pysyy kyllä pystyssä, vuosikaudet…  Landtek Pressutalleissa 5 vuoden täystakuu.  Pressut 900gr/m2  polyestervahvistettua PVC hallikatetta. Kaksoisrunko ristikolla kuumasinikittyä (sisältä sekä päältä) terästä.  Saatavana eri värejä ja lukuisia eri kokoja. Vertaa mihin vain niin tämä on lyömätön! Tutustu rakenteen yksityiskohtiin Landtek pressutallin pystytysvideosta. 

Pyrimme pitämään eniten myytyjä malleja / värejä ajoittain myös suoraan varastosta tilattavina. Kysy!   Tilaukset tehtaaltamme tilausjärjestyksessä. Toimitusaika n. 8 viikkoa.

Kuvaus

LANDTEK Hall -PVC pressutalli, autotalli, venetalli jne.

Todella asiallinen ja pitkäikäinen ammattilaadun pressutalli  autoille, pienille veneille, kiinteistöhuoltokoneille, veneille, pihatraktoreille, jne. Kaikki tavara pysyy parempana suojattuna auringolta! Säästyt myös sateilta, linnun jätöksiltä  ja ennen kaikkea talvisilta ikkunan raaputuksilta ja lumilta.

Landtek Hall on kunnollinen, nopea, helppo pystyttää ja lähes huoltovapaa. Lumista tai puhureista ei juuri tarvitse huolehtia, ja kestää kovatkin tuulet. Hallin runko sekä kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vankan. Hallin katossa kulkee pitkittäiset ruodeputket ( keskellä hallia tiheämpänä) mikä eliminoi tehokkaasti lumi ja jääpussien muodostumisen. Pressujen kirstys nerokkaan yksinkertainen mikä pitää hallin siistinä vuodesta toiseeen. Tämän parempaa ei ole!   Markkinoiden ainoa halli kokoluokassaan joka täyttää CE-vaatimukset! Muut tulevat kaukana perässä!  Viiden (5v) vuoden takuuaikakin markkinoiden pisin. Pressujen käyttöaikaodotus n. 15-25 vuotta! Runko 50v

Pressutallin vakiotoimitukseen kuuluu pressut, kuumasinkitty teräsristikkorunko, maakiilat, ilmanvaihtoventtiilit  ja mm.kuulalaakeroitu lukittava liukuovi, mikä tekee tallin käytöstä helppoa ja mukavaa. Näet tulla ja mennä. Tallit on tilattavissa myös pitempinä ja korkeampina sekä mahdollisuus varustaa 2:lla päätyovella jolloin hallista saa läpiajettavan.

Katto on mukavan pehmeästi valoa läpäisevää 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (DTEX 1100), ominaisuus joka varmistaa hallin käyttömukavuuden. Seinät ovat 900gr/m2 PVC polyester (DTEX 1100) muovikangasta. Pressumateriaalit samaa mitä käytetään kuorma-autojen kapellikatteena. Pressujen käyttöikä 15-25 v. Kaarien kohdalla kaksinkertaiset 900gr PVC kankaat suojaamassa tuulisien kelien mahdollisesti aiheuttamilta hiertymäkulumilta. Värivaihtoehtoja on useita. Mm. kaksi eri harmaata, vihreä, sininen ja punamullan punainen.

Looginen, mietitty rakenne isoilla osakokonaisuuksilla. Pystytys onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, ihan käsipelillä ! Mukana suomenkieliset ohjeet. !  Lue lisää

Hakusanoja: Pressutalli Autotalli Autoteltta