Pressutalli Landtek Hall pitkä 4x10x2

4900,00  (alv 0%)6076,00  (sis. alv)

Tilaustuote.

Toimitusaika 7-8 viikkoa.

Landtek Hall 4×10 Autotalli

Suora seinäkorkeus : 2,0m
Sisäkorkeus keskellä : 3,0m
Kokonaiskorkeus : 3,2m
Ovikoko : L3,0m x K2,25m
Perusväri : Sininen, valkoinen katto, ovi valkoinen
Lumikuorma 1,75kN/m2 (siirrettävä sääsuoja)  Saatavana myös rakennuslupakelpoinen 2,5kN/m2 lumikuormalle normitettu malli.
Pyöreät 30cm tuuletus venttiilit

 


Pyydä tarjous tästä!


  • Hidden
  • Hidden
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuvaus

LANDTEK Hall -PVC pressutalli, autotalli, tarktoritalli, venevaja…

Ota yhteys jos haluat pystytyspalvelun!

Hallimalliston pienin 4×6 malli, soveltuu mainiosti pihavarastoksi yksittäisten auton, koneen tai laitteiden säilyttämiseen tai muuhun varastointitarpeeseen. Reilu mitoitus jossa auton ovet mahtuvat aukeamaan!

Runkomateriaalina sama kuumasinktty teräs, kuin muissakin halleissa ja katteena sama 900g/m2 ammattilaadun PVC kuin isoveljissään.

Tämän kanssa ei tarvitse murhetia lumimurheita, eikä tarvitse käydä kopistelmasa harjanvarrella. Voit olla lomareissulla huoletta, halli pysyy kyllä pystyssä.

Katso TÄSTÄ lyhyt YouTube video Landtek tallin pystytyksestä. 

pressutalli

Huom! Teemme 90% halleista konepaja/tilaustyönä tilausten perusteella. Tämä siksi, että kokoja, pituuksia, korkeuksia sekä värityksiä on lukuisia. Varaudu siis 6-7 viikon toimitusaikaan!  Joitakin malleja pyrimme pitämään myös ajoittain varastossa. Kysy!

Täytä lomake niin olemme yhteydessä

  • Kerro minkä kokoisen oven tarvitset. Niin pystymme määrittämään tarvitun seinäkorkeuden.
  • Katto aina valkoinen. Ja ovi usein harmaa.

Todella asiallinen ja pitkäikäinen ammattilaadun Pressutalli / Autotalli,  talli kiinteistöhuoltokoneille, veneille, traktoreille, jne. Kaikki tavara pysyy parempana suojattuna auringolta, vedeltä ja ennen kaikkea talvisilta ikkunan raaputuksilta ja lumilta.

Edullinen, nopea, helppo pystyttää ja lähes huoltovapaa. Lumista tai puhureista ei juuri tarvitse huolehtia, ja kestää kovatkin tuulet. Hallin runko sekä kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vankan. Hallin katossa kulkee pitkittäiset ruodeputket ( keskellä hallia tiheämpänä) mikä eliminoi tehokkaasti lumi ja jääpussien muodostumisen. Pressujen kirstys nerokkaan yksinkertainen mikä pitää hallin siistinä vuodesta toiseeen. Tämän parempaa ei ole!   Markkinoiden ainoa halli kokoluokassaan joka täyttää CE-vaatimukset! Muut tulevat kaukana perässä!  Viiden (5v) vuoden takuuaikakin markkinoiden pisin. 

Pressutallin vakiotoimitukseen kuuluu pressut, kuumasinkitty teräsristikkorunko, maakiilat, ilmanvaihtoventtiilit  ja mm.kuulalaakeroitu lukittava liukuovi, mikä tekee tallin käytöstä helppoa ja mukavaa. Näet tulla ja mennä. Tallit on tilattavissa myös pitempinä ja korkeampina sekä mahdollisuus varustaa 2:lla päätyovella jolloin hallista saa läpiajettavan.

Katto on mukavan pehmeästi valoa läpäisevää 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (DTEX 1100), ominaisuus joka varmistaa hallin käyttömukavuuden. Seinät ovat 900gr/m2 PVC polyester (DTEX 1100) muovikangasta. Pressumateriaalit samaa mitä käytetään kuorma-autojen kapellikatteena. Pressujen käyttöikä 15-25 v. Kaarien kohdalla kaksinkertaiset 900gr PVC kankaat suojaamassa tuulisien kelien mahdollisesti aiheuttamilta hiertymäkulumilta. Värivaihtoehtoja on useita. Mm. kaksi eri harmaata, vihreä, sininen ja punamullan punainen.

Looginen, mietitty rakenne isoilla osakokonaisuuksilla. Pystytys onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, ihan käsipelillä ! Mukana suomenkieliset ohjeet. !  Lue lisää

Hakusanoja: Pressutalli Autotalli Autoteltta