Landtek Hall M4


Ulkoleveys 4,0m

Pituus valinnan mukaan 4-14m

Kaariväli 2,0m

Seinäkorkeuksia 2,0, 2,5, ja 3,0m

Korkeus ja ovikoko valitun seinäkorkeuden mukaan esim. 2,5m seinätolpalla  ovikoko on K3,0 x L2,85m  jolloin sisäkorkeus hallin keskellä on  3,5m, ja kokonaiskorkeus harjalla 3,7m


Tämän hallin kanssa ei tarvitse murehtia lumia, eikä tarvitse käydä kopistelmassa harjanvarrella. Voit olla lomareissulla huoletta, halli pysyy kyllä pystyssä!

Tehdastakuu 5v ja pressulla  käyttöikää 15-25v, jopa enemmän. Pääpressun aikanaan uusimalla voi helposti tuplata hallin käyttöiän.

Vakiomallin oviaukko L3,0 x K2,85m (2,5m seinällä)
Seinäkorkeuden muutos näkyy suoraan myös ovikorkeudessa.

Yksi suosituimpia hallikokoja tässä rungossa on ehdottomasti ollut 4x10x3 “Caravan Special”- malli joka sopii erityisen hyvin asuntoauton vaativiin mittoihin. Tässä hallimallissa on 3,0m suoraa seinää, ja ovi on kooltaan 3,0m leveä, ja 3,35m korkea.

Isossa autossa (matkailuauto , pakettiauto, traktori yms) mahdut silti avaamaan ovet reilusti, ja hallin mitoituksessa kun ottaa pykälää pidemän kuin todellinen tarve on. Näin  löytyy mittaa lisäsäilytykseen esimerkiksi renkaille hallin takaosasta, eikä mitoitus ole niin krouvi auton tai koneen ajamisessa sisälle, turha huoli auton kolhimisesta siis pois !

Nämä Ladtekin pientallit ovat myös huomattavasti  kauniimman näköisiä (ainakin meidän silmäämme)kuin useat, ankean harmaan kötöstykset, värivaihtoehtoja löytyy runsaasti  ja voimme räätälöidä halutessasi myös kaari-ikkunoilla, yms lisävarusteilla. Perusväreistä löytyy jokaiselle Suomalaiselle tuttu punamulta, ehdoton suosikki vuosien ajalta !

4 metriä leveä pientalli on normitettu ( lumikuorma maassa 175kg:n lumikuormalle ( erittäin vankka malli jonka käytännön luomikuormakestävyys on huomattavasti isompi) Erikoistilauksesta on saatavissa myös 250kg:n normitettu malli, paikkoihin jonne pikkutallilekin vaaditaan ja haetaan ns. pysyvä rakennuslupa.

Looginen, mietitty rakenne. Pystytys onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta !  Katso pystytysvideo TÄSTÄ

Lisäinfoa Landtek hallien rakenteista: