Pressuhallit tarpeittesi mukaan jopa kuudessa viikossa. Joitakin halleja heti varastosta.

Laadukkaat ja pitkäikäiset pressuhallit

Landtek valmistaa laadukkaat pressuhallit juuri tarpeillesi sopivaksi. Oli kyseessä sitten kalustohalli, varasto tai eläinsuoja, Landtek on erinomainen valinta. Pressuhallit ovat kestäviä ja niiden käyttöikä on noin 20-25 vuotta. Ne sopivat siis myös pitkäaikaisille tarpeille erinomaisesti.

Pressuhallit räätälöitynä omiin tarpeisiin

Lähen kaikki Landtekin valmistamista pressuhalleista ovat enemmän tai vähemmän räätälöityjä asiakkaan tarpeita varten. Meillä saat vaikuttaa muun muassa hallin kokoon, väriin sekä oviratkaisuihin. Voit myös tilata hallin omalla logolla.

Kuinka nopeasti saat oman pressuhallin?

Pressuhallien toimitusajat vaihtelevat hieman sesonkien mukaan. Hallit valmistellaan tilausjärjestyksessä ja normaalisti toimitusajat vaihtelevat 4-6 viikon välillä. Syksyn sesongin ollessa päällä joudumme kuitenkin varautumaan jopa kahden kuukauden toimitukseen.

Landtek Hall pressuhallit ovat rakennuslupakelpoisia CE-hyväksyttyjä ja todella vankaksi todettuja hallimalleja kaikille Suomen lumialueille. Mitä vielä halliltasi vaadit?   Lue tarkemmin Landtek pressuhallin rakenteista ja rakentamisesta.  Ota yhteyttä jo tänään!  e-mail:  info@landtek.fi  tai soita heti 040-9310300.