Puimurihalli 10×17,5m

21640,00  (alv 0%)26833,60  (sis. alv)

Tilaustuote.

Kausikoneiden kuten Leikkuupuimurin ja muun maatalouskaluston suojaksi erinomainen halliratkaisu.  Landtek hallikoko, seinä-ja ovikorkeus, väritys jne. valittavissa. Pressuhallin tuuletusta voidaan tehostaa verkkorakenteisella päätykolmioon asennettavalla verkkoikkunalla tai varustamalla päätyovi sekä päätyseinä osittain verkkoseinällä. Halutessa pressuhalli voidaan perustaa kätevästi ladottavien Landtek betonileegojen päälle.  Tutustu ja pyydä tarjous.

Esimerkkihallina pääkuvassa oleva puimurihalli 10×17,5 x3m. CE-hyväksytty hallimallisto normitettuna 2,5kN/m2 lumikuormille. ( saatavissa myös edullisempana sääsuojahallina 1,75kN/m2 lumikuormille) Tässä hallissa lisävarusteina kaksiväri pääty ja ilmanvaihtoa sekä ulkonäköä antava kaari-ikkuna päädyissä. Valkoinen valoa tasaisesti läpäisevä katto vakiona.  Pressut 900gr/m2 PVC hallikatetta. Käyttöikä katteille n. 20-25 vuotta jonka jälkeen ne on uusittavissa. Runko uppkastamalla kuumasinkitty. Takuu koko hallikokonaisuudelle 5 vuotta.  Asennuspaikaksi riittää tasattu kantava kenttä. Ankkurointi mukana tulevin maakiiloin, betonipainoilla, kierrepaaluilla tmv. Halli voidaan asentaa myös lyöntipaalujen päälle, betonileegojen päälle jne.  Halli on nopea pystyttää, helppo siirtää ja oman käyttötarpeen mahdollisesti päättyessä käytettyinä Landtek hallit ovat haluttuja myydä eteenpäin. Ei rännien tyhjennyksiä, maalauksia tai muita  ylimääräisiä huoltokustannuksia. Vahinkotapauksissa varaosia saatavissa ja pressut suht yksinkertaista paikata.  Tee järkiratkaisu ja hanki erittäin kustannustehokas ja vaivaton halliratkaisu. Ota yhteyttä niin teemme sinulle tarpeesi mukaisen hallitarjouksen. Pystytyksen kera  tai ilman.

Halli leikkuupuimurille

Pyydä tarjous tästä!


  • Hidden
  • Hidden
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuvaus

Kausikoneiden kuten Leikkuupuimurin suojaksi erinomainen halliratkaisu.  Landtek hallikoko, seinä-ja ovikorkeus, väritys jne. valittavissa. Pressuhallin tuuletusta voidaan tehostaa verkkorakenteisella päätykolmioon asennettavalla verkkoikkunalla tai varustamalla päätyovi sekä päätyseinä osittain verkkoseinällä.  Tutustu ja pyydä tarjous.