Mini Maneesi 10x30m

32640,00  (alv 0%)40473,60  (sis. alv)

Tilaustuote.

Poniratsastuksen harrastajien unelma voidaan täyttää vankkarakenteisella Landtek hall ratkaisulla. CE-hyväksytyn perushallin 10x30m koko riittää monipuoliseen poniharjoitteluun sekä koirien agility-harrastukseen. Halli voidaan varustaa halutessa kahdella päätyovella, pienellä henkilökulkuun tarkoitetulla käyntiovella ja tarvittaessa myös sivuovella.  Hallin korkeus, väri yms myös valittavissa. Sisärakenteet asiakkaan toimesta tai tarjouksen mukaan.  Tutustu tarkemmin.

Esimerkkikohteen 10×30 perusmallin hinta 2,5kN/m2 luomikuorma normituksella.  Saatavana myös esim.12x30m. Tutustu tarkemmin ja pyydä tarjous.


Pyydä tarjous tästä!


  • Hidden
  • Hidden
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuvaus

Poniratsastuksen harrastajien unelma voidaan täyttää vankkarakenteisella Landtek hall ratkaisulla. CE-hyväksytyn perushallin 10x30m koko riittää monipuoliseen harjoitteluun. Halli voidaan varustaa halutessa kahdella päätyovella, pienellä henkilökulkuun tarkoitetulla käyntiovella ja tarvittaessa myös sivuovella.  Hallin korkeus, väri yms myös valittavissa. Sisärakenteet asiakkaan toimesta tai tarjouksen mukaan.