Varastomyymälä 8x15x2,5 kahdella sivuovella

14123,00  (alv 0%)17512,52  (sis. alv)

Tilaustuote.

Tutustu Landtek Pressuhallien monimuotoiseen hallitarjontaan – täydellinen valinta varastoihin, sesonki- ja kausimyymälöihin, jotka palvelevat monenlaisia toimialoja. . Ne tarjoavat kokonaisedullisuuden,  helpon hankittavuuden sekä siirrettävyyden mitkä muodostavat merkittävät edut kiinteisiin halleihin verrattuna. Hallejamme voidaan käyttää monenlaisiin tarpeisiin: niitä voidaan käyttää kevät, kesä ja syyseosinkina myymäläkäytössä ja talviaikaan sesonkivarastona.  Niitä voi tarpeen tullen siirtää tai myydä uusiokäytöön mikäli oma tarve päättyy.

Valikoimistamme löydät koot 24 neliöstä aina jopa 400m2 asti. Seinäkorkeudet ovat joustavia ja voit valita tarvitsemasi varusteet, kuten päätyovet ja sivuovet. Hallien värit ja mainospainatukset voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan. Hallimme ovat CE-merkittyjä ja rakennuslupakelpoisia, ja suunniteltu kestämään kaikki Suomen lumialueiden olosuhteet. Vakioleveydet ovat 4, 6, 8, 10 ja 12 metriä, sekä erikoistilauksena voimme tarjota jopa 16 metrin levyisiä halleja. Mallistomme pituudet ulottuvat 6-30 metriä ja seinäkorkeudet 2-4 metriä. Vakiovarustukseen kuuluu valoa tasaisesti antava valkoinen katto.

Esimerkkihallina 12x15x3m Landtek halli, jonka hinta on laskettu perusvarusteilla ja  normitettuna 2,5Kn/m2 lumikuormalle. Ole hyvä ja pyydä yksityiskohtainen tarjous myyntitiimiltämme, joka palvelee sinua mielellään.


Pyydä tarjous tästä!


  • Hidden
  • Hidden
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.