Tuotantohalli 10x20x2,5m

22557,00  (alv 0%)27970,68  (sis. alv)

Tilaustuote.

Landtek Hallit kovaan käyttöön!   Halleja teollisuuteen, kauppaan, palvelualoille, varastointiin jne. Ovikoot, hallikorkeudet, leveydet ja pituudet toteutamme tarpeiden ja käytettävissä olevan asennuspaikan mukaan.  Halliväritys on asiakkaan valittavissa. Tarvittaessa hallin voi varustaa myös edullisesti asiakayrityksen logolla / nimipainatuksella.  Mallistomme on CE-hyväksytty ja hallimalli löytyy kaikille Suomen lumialueille!  Esimerkkihallin hinta  10x20mx2,5m  perusvarustein 2,5kN/m2 runkolujuudelle laskettuna.

Ota yhteyttä!  Autamme teitä mielellämme ratkaisemaan tilaongelmat!


Pyydä tarjous tästä!


  • Hidden
  • Hidden
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuvaus

Teemme asiakkaillemme toimitilahalleja lukuisille eri toimialoille.  Saatavilla on kokoja pienestä 24m2 aina 400m2 saakka.

Tuotanto ja varastotilaa edullisesti
Landtek pressuhalli on edullinen toimitilaratkaisu vaikkapa hirsityöt, korjaus, huolto, kokoonpano, pakkaus, välivarastointi, hiekkapuhallus, raaka-ainevarastointiin jne.

Landtek Hallit kovaan käyttöön!   Ovikoot, hallikorkeudet, leveydet ja pituudet toteutamme tarpeiden ja käytettävissä olevan asennuspaikan mukaan.  Halliväritys on asiakkaan valittavissa. Tarvittaessa hallin voi varustaa myös edullisesti asiakayrityksen logolla / nimipainatuksella.  Mallistomme on CE-hyväksytty ja hallimalli löytyy kaikille Suomen lumialueille!  Esimerkkihallin hinta  10x20mx2,5m  perusvarustein 2,5kN/m2 runkolujuudelle laskettuna.

Ota yhteyttä!  Autamme teitä mielellämme ratkaisemaan tilaongelmat!