Kone ja Kalustohallit

Landtek konehallit ja kalustohallit 4,6,8,10 sekä uutuutena 12 metrin leveinä tarjoavat paljon hyviä pituus-ja korkeusvaihtoehtoja konekannan koosta riippuen. Jopa 6x10x3m halli antaa hyvän suojan soramontuilla käytössä oleville kauhakuormaajille polttoainesuojineen.

Landtek betonimoduleita käyttämällä voimme toimittaa kalustohallit todella suurillakin sisäkorkeksilla ja vaikkapa 6x6m ovikorkeudella.

Lisätoimituksena tarjottava Betonileego sokkeli ja seinien alaossassa tarjoaa loistavan suojan seinäkolhuille ja esim. huoltotöissä muodostuville hitsaus- tai rälläkän kipinöille. Suosittelemme esim. raskaan kaluston korjaamokäytössä olevalle hallille.

Kalustohallit juuri sinun tarpeillesi

Analysoi tilantarpeesi. 90% halleistamme valmistetaan ainakin jollakin lailla ”räätälöitynä”. Pituuksia, korkeuksia ja värivaihtoehtoja on paljon. Alla joitakin esimerkkejä. Ota yhteyttä ja kysy hinta tai pyydä tarjous lomakkeella!  Katso lyhyt videopätkä soramontulle asennetusta kuormaajahallista. VIDEO AUKEAA TÄSTÄ

Huom! Teräksen maailmanmarkkinahinta on noussut  merkittävästi ja myös saatavuus ajoittain vaikeutunut. Pyydä ajankohtainen tarjous!

Lisätietoja hallin rakenteesta:

Halleihin saatavista lisävarusteita: