Landtek Hall korkea 10x20mx3,5

25680,00  (alv 0%)31843,20  (sis. alv)

Tilaustuote.

 

Osta suosittu vakiomalli helposti:

Pituus : 20 m
Leveys : 10m
Suora sivuseinäkorkeus : 3,5m ( saatavissa myös 4 m korkealla seinällä)
Ovikoko: 4,5 m korkea 6 m leveä.
Lumikuorma 2,50kN/m2.(rakennuslupakelpoinen lähes koko maassa)
Väri: Tummanharmaa/ valittavissa.
Isot kaari-ikkunat/ valittavissa

 


Pyydä tarjous tästä!


  • Hidden
  • Hidden
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuvaus

Landtek hallien perustoimitus pitää sisällään  kaiken tarvittavan kuten rungon, katteet, laakeroidun pressuoven,  ilmanvaihtoventtiilit hallin päädyissä, helat ja muut tarvikkeet.  Tilausvaiheessa tulee päättää vain leveys, pituus ja korkeus sekä väritys.

Halliin on saatavissa kuitenkin edullisia ( hieman isompi työkustannus), sekä toiminnallisuutta että ulkonäköä lisääviä “lisävarusteita” . Esittelemme tässä yleisimmät:

 

PERUSVÄRIT

Punamullan punainen, vaalea harmaa, sininen, tummempi harmaa sekä vihreä. ( värimallit suuntaa antavat)

Halli on tilattavissa myös muissa väreissä ( esim. yrityksen värin mukaan) Ei lisähintaa mikäli ko.väriä on toimittajallamme saatavissa.

Lisämaksullisena värinä valikoimissa puolimatta Scantarp Military Green(armeijan vihreä, ks. viereinen kuva)  (hintaero +7%)

 

KAARI-IKKUNAT

Hallien päätykolmioihin verkkomateriaalia olevat, tuuletusta tehostavat, kaarimalliset ikkunat molempiin päätyihin (4m ja 6m halleihin hinta 150 eur. Isommat hallit 200 eur. alv0%)

KAKSIVÄRIPÄÄDYT

Oven yläpuolinen osa valkoisen katon kanssa samaa väriä.  ( 4 ja 6m halleissa hinta 150eur. Isommat hallit 200eur. alv0%)

 OVIVAIHTOEHDOT

Hallin vakiotoimitukseen kuuluu yksi sivulle likuva laakeripukein varustettu liukuovi lukittavin kääntösalvoin.  Ratkaisu on  edullinen ja toimiva. Rakenne on varmasti tuttu monille esim. rautakauppojen noutopihoilla olevista varastohalleista tai rekka-autojen kapelleista.

Halli on tilattavissa myös “läpiajettavana”  jolloin hallin molemmat päädyt varustetaan oviseinällä ja liukuoviratkaisuin ( pressuovi) ( hinta 4 ja 6m halleissa + 365 eur,  8 ja 10 m halleissa 570 eur sekä 12m hallissa +850 eur. Hinnat alv0%)

Lisävarusteena on saatavissa hallin sisään tai ulkopuolelle asennettavat  metallirunkoiset, vesivanerilla verhoillut liukuovet  Haittapuolena on liukukiskon sekä ovien vaatima tilantarve, joka “syö” kulkuaukon kokoa. Tästä johtuen ratkaisua emme suosittele pienimpiin halleihin. ( Hinta “aukon” koosta riippuen alkaen n. 880 eur alv0%)

Halleihimme on saatavissa  myös nosto-ovia.  Mutta kuten tiedämme perinteinen nosto-ovi “syö” osansa hallin sisäpuolisesta hyötykorkeudesta.  Hinta alihankkijamme erillisen tarjouksen perusteella.

Ovia  on markkinoilla myös kevytrakenteisina rullaovina.  Näiden ongelmana on tuulenpaineen kestävyys isoissa ovimitoissa.

VERKKOSEINÄT/IKKUNAT

Hallien ovipressuun ja takaseinään on tilattavissa tuuletusta ja myös hallista ulos näkyvyyttä lisääviä “verkkoikkunoita” Nämä vähentävät  samalla halliin kohdistuvaa tuulenpainetta (vrt. rauta -ja puutavarakauppojen noutopiharatkaisut)   Verkkoikkunat ovat usein tarpeen mm. eläinsuojissa, polttopuuvarastoissa jne.( hinta n. 150-330 eur/ aukko)  Määrittele aukon koko ja korkeus maasta laskettuna. Annamme tarjouksen)

KATON VÄRI JA “KATTOIKKUNA”

Halliemme vakiotoimituksessa katto on kokonaisuudessaan valkoinen, mikä aikaansaa hallin sisään runsaan, tasaisen ja pehmeän valon. Toisaalta kokonaan valkoinen katto saattaa   hallin sijoituspaikasta tai  asiakkaan tahdosta johtuen “käydä silmään”.   Näissä tilanteissa on mahdollista tilata hallin katto samalla värillä kuin hallin seinä ja tehdä hallin katon keskiosaan halutun kokoinen “valoaukko” antamaan sisäpuolista valoa.  (Valoaukon hinta 200 eur. alv0%)

Haluttaessa on halleihin mahdollista tilata myös eri värinen katto kuin seinä. ( esimerkkikuvassa harmaa kattoväri ja punamulta seinä) Näin menetellen halli saa jossain tilanteissa sopimaan luonnollisemmin olemassa olevaan rakennuskantaan.

Huom! Harmaa tai mikä muu tahansa väri valkoista lukuunottamatta ei laske valoa läpi. (Lisähinta 150 eur. alv0%)

MAINOSTEKSTIT

Halleihin on mahdollista tilata  tilausvaiheessa yrityksen nimi, tai joku muu mainosteksti.  Kysy myyjiltämme tarkemmin.

Jäikö vielä jotain kysyttävää? – Ota rohkeasti yhteyttä!