Tehdastilaustuotteiden toimitusehdot

PVC Hallien toimitusehdot:

Laskutamme kaikilta asiakkailtamme tehdastilaushallien  vakuudeksi  15% ennakkomaksun / käsirahan. Lähettämämme ennakkolasku toimii tilausvahvistuksena.  Tarkista ennakkolaskusta sovitut  hallin mitat, värit ja lisävarusteet sekä mahdolliset muut toivomukset.  Tilattu halli lähtee tuotantoon vasta kun tilausvahvistus / ennakkolasku on maksettu.

SONY DSC
PVC Hallit ovat pääsääntöisesti asiakaskohtaisesti räätälöityjä.
Hallien tuotanto/valmistus vie noin neljä viikkoa tilauksen vahvistuksesta. ( Rungon hitsaus, kuumasinkitys, jälkikäsittely, PVC pressujen valmistus, oviverhot, helat jne) Sesonkiaikoina saattaa tuotanto viedä pidempään.  Tarkista kyseisen ajankohdan arvioitu valmistumisaika myyjältäsi. Ilmoitamme asiakkaalle kun halli on valmistunut ja nouto -tai toimitusvalmiina toimipaikallamme.

Hallien rahtihinta riippuu hallin koosta. Pienimpien eli 4m hallileveydet ovat kevyimpiä ja vievät pienimmän rahtitilan niin näin ollen kuljetus myös kustantaa  vähemmän. Luonnollisesti tilanne on päin vastoin isoissa 10m leveissä halleissa. Rahtihinnan näet kyseisen hallikoon valikosta. Ja muistathan että myös itse nouto tai oman kuljetusliikkeen tmv. käyttö on tervetullutta.

Hallin loppukauppahinta tulee olla maksettuna ennen hallin luovutusta. Mikäli halli on sovittu toimitettavaksi pystytettynä, laskutamme pystytyksen erikseen.