Landtek Hall 4x8x3 Pihahalli

5410,00  (alv 0%)6708,40  (sis. alv)

Landtek Hall 4x8x3

Harmaa, valkoinen katto
Seinäkorkeus : 3,0m
Korkein sisäkorkeus : 4,0m
Kokonaiskorkeus : 4,2m

Oven koko : L: 3 x  K: 3,35 m

Lumikuorman kesto : 175kg/m2
Lisävarusteet: Isot kaari-ikkunat sekä läpiajettavuus!

 

Ota yhteys jos haluat pystytyspalvelun! lomake löytyy alta

Loistava autotalli korkeammallekkin autolle traktorille jne.!

– Erityisesti korkeammille autoille sopiva malli!
– Mahtuu aukaisemaan ovet!
– Takuu 5 v.
– Käyttöikäodotus 15-25v, jonka voi pressut vaihtamalla helposti tuplata. Bonuksena vielä hyvä jälleenmyyntiarvo!

 

 

Varasto loppu

Kuvaus

 

LANDTEK-PVC Pressutalli  korkea ja pitkä.

Autot, matkailuautot -ja vaunut,  Avantit ja muut työkoneet saavat Landtekin talleista erinomaisen suojan vuosiksi, jopa vuosikymmeniksi. Landtek Hallin pienemmissäkin pressutalleissa käytetään samaa “ikuista” vankkaa CE hyväksyttyä teräsristikkorunkoa ja eurooppalaista 900gr/m2 painavaa PVC pressumateriaalia kuin isommissa halleissamme. Huomaa mm. tuplakankaat kaarien kohdalla hiertymiä estämässä.

Landtek pressutallit ovat parasta mitä markkinoilla on saatavissa.  Se on oiva valinta sinulle joka arvostat huolettomuutta, “helppoa ja nopeaa rakentamista”, räätälöitävää ulkonäköä, kestävyyttä, hintaa, siirrettävyyttä jne.

Landtek Hall pressutallit voidaan räätälöidä helposti erilaisilla ikkunaratkaisuilla, tai kaksiväripäädyillä jolloin saat tallistasi oikean pihan komistuksen 🙂 Caravan special tallissa on korotettu seinäkorkeus jotta ovi -ja sisäkorkeus riittää isoillekin ajoneuvoille. Pituuksia saa kahden metrin kaarijaolla tarpeen mukaan. Tämä esimerkki on pituudeltaan 10m.

Landtek hallien kaarimallinen katto, mutta suorat seinät mahdollistavat tilan tehokkaan hyötykäytön. Suora seinämalli “heittää” lumet katolta etäämmälle jolloin lumi ei ala painaa seinää kuten perinteisessä kaarihallissa. Kaarimallinen katto mahdollistaa koko hallin sisäkorkeuden hyödyntämisen. Katto-osan on tiheät ruoteet  estävät lumi/jääpussien muodostumisen. 4,0m runko-leveys sallii avata auton ovet reilusti jolloin myös  auton lastaaminen, siivoominen tai muu huoltotyö käy helposti.

Vankasta neliöputkesta tehtyihin seinätolppiin voit rakennella vaikka pienet hyllyt työkaluille tai muille tarvikkeille. Landtek talleissa on vakiona lukittavissa oleva liukukiskossa sivuttain kulkeva laakeroitu pressuovi. Jos käytät hallia matkailuauton tai vaikka veneen “talvikotina” , voi irroittaa ovikiskon tilapäisesti kahdella pultilla jolloin saat isommankin “jahdin” sisään, koska tällöin koko hallin sisäkorkeus on hyödynnettävissä.   Soita ja kysy lisää mahdollisuuksita.

Huom! Teemme 90% halleista asiakkaan omien toivomusten mukaan ( pituus, korkeus, väritys jne) Varaudu 5-8viikon toimitusaikaan

Halutessasi “räätälöidä” halli mieleiseksi niin lue lisää TÄSTÄ

 

Hakusanoja: Pressutalli Autotalli.