Monarflex Multicover 4x30m

286,00  (alv 0%)354,64  (sis. alv)

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Laadukas Icopal Monarflex suojapeite mm. veneiden talvitelakointiin ja rakennustyömaille…

Mitat: 4×30 rulla.
Leikattavissa 3m välein.
Peitteen paksuus: 210g/m2

HUOM!
“Purjerenkaat” puhkotaan vasta ennen käyttöä. Näinollen käyttämättömät renkaat ovat vesitiiviit.

Varasto loppu

Kuvaus

Icopal-konsernin valmistama Monarflex on laadukas ja monikäyttöinen suojapeite mm. venepeitteenä. Peitteen runkona ristiinlaminoitu polyesteritukikudosverkko, jonka on päällystetty molemmin puolin notkealla UV-suojatulla polyeteenikalvolla. Monarflex Multicover suojapeite on sitkeä ja se kestää hyvin mekaanista rasitusta sekä tuulikuormia. Peitteeseen on laminoitu nerokkaat vesitiiviit kiinnityssilmäkkeet n. 90 cm välein jotka puhkaistaan tarvittaessa sopivasta kohdin. Kiinnityssilmäkkeiden vetolujuus yli 600N. Peitteen paksuus 0,18mm ja paino 210gr/m2 mahdollistaa helpon käsiteltävyyden. Käyttölämpötila -40°C /+ 75°C

Varastovärinä venekäytössä erittäin suosittu läpikuultava kirkas, jonka valonläpäisy on n. 70%. Monarflex Multicover peitteen UV-kesto on min. 3 vuotta. Monissa tapauksissa käytännön kokemukset ovat osoittaneet sen kestävän vielä paljon pidempään.

Myymme Monarflex suojapeitettä rullittain. Peiteleveys on aina 4m ja rullapituus 30m. Peitteessä on kaksi kiinnityssilmäkeriviä aina kolmen metrin välein. Rullasta voi siten helposti leikata peitteitä tarpeen mukaan: 4x3m, 4×6, 4x9m jne. Näin toimien ei synny hukkaneliöitä ja myös kaikissa peitteen päädyssä on tällöin purjerenkaat ! Osta vaikka parin kaverin kanssa yhdessä.
Venepeitteiden asennus vaatii useassa tapauksessa huolellisen ilman kierron sallivan kehikon rakentamisen veneen ympärille. Huolellista pohjatyötä ei kannata pilata huonolaatuisella peitteellä !