Miksi kannattaa hankkia pressutalli autollesi?

Pressutallin suurimpia etuja on se, että se suojaa autoasi auringon, sateen ja esimerkiksi rakeiden aiheuttamilta vaurioilta.  Matkailuauto tai asuntovaunu on myös hyvin tärkeää säilyttää katetussa tilassa sillä lumi ja jää aiheuttaa todella kalliita vaurioita ja kattoluukkujen ympärille ja muihin katon läpivienteihin. Koska pressutallit ovat verrattaen halpoja, maksaa se itsensä nopeasti takaisin sillä, että kalustosi pysyy pidempään paremmassa kunnossa.

Tietysti pressutalli helpottaa ja nopeuttaa myös jokapäiväistä elämää tuntuvasti, kun sinun ei tarvitse töihin lähtiessä putsata autoasi lumesta tai raaputtaa autosi ikkunoita puhtaaksi. Tietysti myös auton tyhjääminen kauppareissun jälkeen tai lastaaminen reissua varten on huomattavasti mukavampaa autokatoksessa, kuin sateessa.

Auton suojaan saamisen lisäksi pressutalli tarjoaa myös lisää säilytystilaa vaikkapa ruohonleikkurille, auton renkaille, polkupyörille jne.

Pressutallin hinta on hyvin maltillinen

Laajan tarjonnan seurauksena pressutallien hinnat ovat maltilliset. Koska erilaisia vaihtoehtoja löytyy runsaasti, jokainen löytää varmasti tilanteeseen oikean ratkaisun.

Hinnan lisäksi on hyvä muistaa että pressutallin hankkimiseen et usein tarvitse rakennuslupaa, vaan voit pystyttää sen milloin ja mihin sen haluat. Kannattaa kuitenkin selvittää asia pressutallin myyjän, tai paikallisen rakennusvalvonnan kanssa.

Landtekin pressutallit ovat  suomalaista suunnittelua, virolaista työtä ja todella kestävistä materiaaleista valmistettuja. Ne ovat myös CE-hyväksyttyjä, joten voit olla varma että talli on laadukas ja kestää esimerkiksi lumen painon talvella. Markkinoilla on liikkeellä paljon halpoja pressutalleja, joiden laatu ei ole kovinkaan korkealla tasolla. Näissä halvoissa talleissa ongelmana jatkuva valvonnan ja huoltamisen tarve sekä se, että kevytrakenteisten pessutallien -ja hallien ostajat ovat käytännössä ilman vakuutusturvaa kun talli vaurioituu tai se vaurioittaa muuta omaisuutta. Tämän takia kannattaa hankkia kerralla kunnollinen, pitkäikäinen pressutalli Landtekilta.