Älä usko näkemättä!

Valitettavasti laadukas -sanaa ei ole standardisoitu.
Kaikki kehuvat kilpaa omia tuotteitaan, jotta saisivat niitä myytyä.
Harmittavan usein myös ota rahat ja juokse -tyyllillä.
Ns. halpahllien  maahantuojalla  voi olla ahdinko saada ostettu varasto hukattua, kun on ostanut kontillisen tavaraa sokkona kiinasta.  Kontillinen tavaraa levitetään huutokauppasivustoille ja halpiskauppialle myytäväksi, Näin niitä sitten ostetaan vailla mahdollisuutta tutustua itse tuotteseen .

Meillä Landtekilla asiat on toisin.
Toimintamme on pitkäjänteistä. Perusmallin halleja on valmistettu jo lähes 15 vuotta. Suunnittelutamme uudet mallit omalla suunnittelijallamme ja testaamme ne aina ensin omassa käytössä, että niitä varmasti uskaltaa toisille myydä.  Olemme niin avoimia kuin mahdollista. Käymme useilla messuilla vuosittain esittelemässä hallejamme joihin suurinpaan osaan tuomme ja pystytämme ihan oikean hallin, jotta voit omin silmin nähdä mistä on kyse!

Meillä  on myös kiinteät esittelykentät Iittalassa ja Aurassa. Avoinna 24/7.  Ne ovat avoinna ympäri vuoden. Käykää ihmeessä tutustumassa, ilman kiirettä ja ilman myyjien “painostusta tai huutokaupan kiimaa :))

Landtek Halleja asennamme itse useita kymmeniä vuosittain. Se sama kaveri joka halleja  myy hallitsee myös asentamisen. Näin tietotaito on hyppysissä ja tarvittaessa puhelimen päässä. Joten ota yhteyttä jos jmikä tahansa  asia askarruttaa.

Meillä on halleillemme 5 vuoden takuu,  aidot CE hyväksytyt hallit joihin saa tarvittavat rakennuslupadokumentit. Mahdollisen vahingon saattuessa meiltä löytyy varaosat, asennus ja korjauspalvelu.

Olemme osallistuneet vuosittain eri messuille ja näyttelyihin mm:

Okra maatalousmessut Oripäässä ja Farmimessut Mikkelissä, Hvosmessut Tampereella, Mökki ja Meri sekä Caravan messut Turussa, Piha ja koti Tampereella Classic Motorshow Lahdessa
Lakeusmessuille Kauhavalle, Lepaan puutarhanäyttely Hattulassa. Teollisuusmessut Oulussa. Rauta&Petrooli Riihimäellä. Uiva venenäyttely Helsingissä. Metko näyttely Jämsässä jne. ( Huom! Koronatilanne vaikuttaa merkittävästi vuoden 2020 ja 2021 messutilaisuuksiin joten tulevista messutapahtumista emme osaa sanoa)