Minäkin valitsin Landtek Halliin

Asiakkaiden omakohtaisia kokemuksia pressuhalleista.

Heikki Lautala:   “Olin nähnyt Landteik pressuhalleja useammassakin messutapahtumassa ja sitä kautta tutustunut niihin. Hankin sitten Landtekin hallin kokoa 8x10m.  Se on ollut käytössä keväästä 2016 asti eikä näy kulumisen jälkiä.  Hallini on traktorin ja kaivurin säilystyshallina ja toimii tässä  käyttötarkoituksessa oikein hyvin.  Kertaakaan en ole joutunut pudottamaan lumia katolta, ne tulevat sieltä ihan itsekseen alas”. 

Jukka Piirala:   “Löysin Landtekin tuotteet netistä ja ne erosivat edukseen muista vastaavanlaisista ratkaisuista. Seinäkorkeus oli parempi kuin muissa ja se oli pystysuora eikä kaareva.  Konehallina toimiva ratkaisu on mitoiltaan 10x14m ja se vastasi täysin odotuksiani.  Ostaminen oli helppoa, toimitus tuli ajallaan enkä keksi mitään parannusehdotuksia.”

Aaro Paakkola: “Tilasin Landtekin 4x10m pressuhallin muutama vuosi sitten, kun tutustuin yritykseen ja tuotteisiin Venemessuilla.  Päätin hakkia itselleni hallin moottoriveneen varastointia varten. Se on palvellut kyseisessä käyttötarkoituksessa meren rannassa erittäin hyvin ja kestänyt tuiskut ja tuulet. Ostaisin ilman muuta uudelleenkin ja olenkin tutuille kehunut tuotetta”.

Tapio Miettunen: ” Minulle pressuhallit olivat entuudestaan tuttuja ja tiesin, että rungon on oltava lujaa tekoa jotta se kestää Suomen sääolosuhteet, etenkin painavan lumen.  Tilasin 4x8m venevajaksi. Tilaus oli helppo ja toimitus tuli ajallaan. Kasauksessakaan ei ollut mitään ongelmia. Ostaisin uudelleen Landekilta”

 Eino Autio:  “Ostin 6×12 pressuhallin viime vuonna asuntoauton säilytyshalliksi. Huomasin Tampereelta tullessani Iittalassa kasatut pressuhallit ja kävin tutustumassa. Soittelin myöhemmin  ja tilaisin hallin. Hallia ei ole tarvinnut huoltaa. Rakenne tuntuu jämäkältä  ja lumet putoavat kätevästi itsestään pois katolta. Fisksusti tehty halli.”