Entistäkin rankempi Nordic 2,75kN/m2 Landtek hallimallisto

Etelä-Suomessa rakennusvalvonnan teoreettiset lumikuormavaateet senkuin kasvavat!

1970-luvulla katon piti kestää 100kg lunta neliölle… 2020-luvulla mennään Etelä-Suomessa paikoin jo 200kg neliölle.

Onhan se joo hyvä että on varmuuskerrointa…

Vastasimme huutoon ja toimme ensin markkinoille  FIN 2,5kN/m2 (250kg/m2 lumikuorma maassa) malliston.   Lanseeraseerasimme sittemmin vielä entistä rankemmin tehdyn 2,75kN/m2 NORDIC-malliston joten nyt on sitten tämä puoli ns. kunnossa viranomaislupienkin puolesta lähes paikkakunnalla kuin paikkakunnalla. Harmi vaan, että raskaasti rakennettuna luonnollisesti niin materiaali, työ kuin myös asennuskustannuksetkin nousevat.

Landtek hallimalliston pitkään markkinoilla ollut  perusmalli, “sääsuojahalli” säilyy edelleen valikoimissa. Sen virallinen lumikuormanormitus  on laskennallisesti (lasketatapa  koko katto tasakattona (1,75kN/m2, siis ikään kuin 175 kg lunta/m2 olisi jokaisella hallin katon neliösentillä  vaikkei se lumi siellä pyöreällä katolla pysy.  Näillä mennään!

PS: Mikäli tarve on vieläkin raskaammalle erikoismallille niin sekin on mahdollista. Joten nyt voimme ylpeydellä todeta että rakennuslupakelpoinen CE-merkitty halli löytyy jokaikiseen Suomen kolkkaan. Kysy myyjiltämme tarkemmin.