Hallin rakentaminen helposti ja järkevästi

Eikö halli kannata rakentaa helposti ja järkevästi ?

 

Hallitilaa vaivattomasti

Landtek hallin pystytyksen läpivienti on joutuisaa. Yksinkertainen resursseja säästävä suunnittelu, tarjous-ja hankintaprosessi. Hankebudjetti on yksinkertainen ja pitävä. Lyhyt valmistus ja toimitusketju. Nopea pystytys ja  helppo siirto.

Perustus

Landtek Hall ei tarvitse kevytrakennelmana välttämättä perustuksia tai massiivisia maansiirtotöitä. Likimain tasainen mutta kantava kenttä riittää. Routaeristeitä yms. ei tarvita. Rakenne on suunniteltu joustamaan myös pienehkön routimisen vaikuttamatta rakenteen turvallisuuteen. Ankkurointi maahan tehdään olosuhteista, hallin koosta ja käyttötarkoituksesta riippuen joko hallipakettiin kuuluvilla maakiiloilla, irto sokkeleilla ( esim. betonieegot tmv), massapainoilla tai esim. kierrepaaluja hyväksikäyttäen.

HyötyneliötValmis halli pystyssä

Landtek Halleissa on korkeat suorat seinät jolloin reunoillakin on kunnolla korkeutta. Hallin koosta riippuen, alapaarteeton pyöreä katto antaa hallille helposti yli 6m sisäkorkeuden jolloin koko hallin tilavuus on hyvin hyödynnettävissä. Halli voidaan pystyttää myös esim. betonipaalujen tai betonileegojen päälle jolloin sisäkorkeus kasvaa entisestään.

Mietitty kokonaispaketti, aikaa säästyy 

Toimitukseen kuuluu aina kokonainen pressuhalli kattoineen, päätyineen, seinineen ja ovineen. Myös kaikki pientarvikkeet tulevat paketin mukana (ovikiskot, pultit,vanttiruuvit, maa-ankkurit yms) Lisätarvikkeita ei rautakaupoista tarvitse käydä etsimässä.

Kestävä

Ristikkorakenteinen uppomenetelmällä kuumasinkitty teräsrunko kestää lähes mitä vain. Tiheät Hallin rakentaminen käy helposti ja nopeastiruoderaudat pitkittäin katossa eliminoivat ”pussien muodostumisen” joten lumi/jääkuormat eivät katolla pysy. Hallimallistomme on on kokoluokissaan ainoana markkinoilla CE-hyväksytty. Runkomallien normitettuja lumi-ja tuulikuorma vaihtoehtoja on kaksi. Vakiomallin 175 Kn/m2, 21m/s  ja SS+ mallin 275kN /m2, 26m/s. Katteena käytetään kuorma-autokäytöstä tuttua 900g/m2 PVC-pressukapellikangasta. Hallikate kestää n.20-25 vuotta, ja jopa enemmän. Se on aikanaan myös suht vaivatta uusittavissa. Tarjoamme myös halleillemme markkinoiden pisimmän, 5 vuoden tehdastakuun!

Ulkonäkö

Landtek Hallit ovat suoraseinäisinä ryhdikkään mallisia. Pressut on helppo kiristää todella kireälle sekä pitkittäin että poikittain jolloin halli pysyy siistin näköisenä vuosikausia. Saatavissa on useita värivaihtoehtoja kuten harmaana, vihreänä, sinisenä, punamullan punaisena jne. Katto on vakiona valkoinen koska se antaa tasaisen miellyttävän päivävalon halliin ilman sähköasennuksia. Lisävarusteina on saatavissa mm. läpiajettavuus (ovet molemmissa päädyissä) ikkunoita, kaksiväripäätyjä, erilaisia ovivaihtoehtoja jne.

Ei lumihuolia

Järeä runkorakenne ja paksut pressut on tehty kestämään pohjoismaiden olosuhteita. Kaarimallinen katto ei kerää lunta eikä lumi juurikaan hallin katolla pysy. Sään vaihdellessa lumi tulee ”hyvin liukkaasti”  itsestään alas.

Monipuolinen valikoima

Sopiva halli löytyy lyhyempään kuin pitempiaikaiseen tilatarpeeseen. Valittavissa viisi eri runkoleveyttä. 4, 6, 8 ,10 ja 12m. Pituuksia tarjoamme välillä 4-35m rukoleveydestä riippuen. Myös hallin seinäkorkeudet valittavissa 2-4m välillä (suora seinäosuus) hallin leveydestä riippuen.

Ympäristöystävällisyys

Landtek hallien elinkaari on pitkä. Yhdellä pressukate kerralla on mahdollista päästä nykymaailmassa pitkään 15-25 vuoden ja  jopa pitempäänkin käyttöikään. Pressut uusimalla hallin elinkaarta voi jatkaa vielä hyvin toisen mokoman.

Hallit kuormittavat ja muokkaavat ympäristöä yksinkertaisen materiaali, valmistus, perustus -ja pystytystavan vuoksi vähemmän kuin mikään muu halliratkaisu. Esimerkkejä tästä mm. maaperän kaivuutöiden, massojen vaihdon, valutöiden jne tarpeettomuus tai vähäisyys. Ratkaisussamme ei tarvita myöskään muovisia routaeristeitä, höyrysulkuja, patolevyjä, ei homehtumisalttiita eristetä, tasotteita, erillisiä kattopinnoitteita, maaleja yms.

Valmistus ja pystytysaikana  jätteitä ei juuri synny. Pystytykseen käytetty aika on ennätyslyhyt. Rakennusaikainen ympäristöä häiritsevä liikenne, pöly, melu jne ovat lähes nolla. Tarpeen päättyessä purkutyöt ovat helpot ja nopeat. Jälkiä ympäristöön ei jää. Hallin runkomateriaalit ovat täysin kierrätettävissä. Katemateriaalin kierrätys on vielä toistaiseksi valitettavaseti melko rajoitettua.

Landtek Hallien elinkaaren aikaiset huoltotarpeet ovat myös lähes olemattomat eivätkä siten kuormita luontoa käyttöaikanaan juuri lainkaan.

Joustavuus

Yritysten kuten muidenkin toimijoiden toimintaympäristöt ja tarpeet ovat jatkuvien muutosten kourissa.
Yrityksiä ostetaan ja myydään. Toimintaa laajennetaan, supistetaan, tehdään tontti/pihajärjestelyitä jne. Halliemme, sekä Landtek betonileegojen siirrettävyys on  ylivoimaisesti yksinkertaisinta ja edullisinta kuin millään muulla rakennustavalla.

 

Edullisuus

Mieti, selviäisitkö vähemmällä? Lompakkosi ja ympäristön hyväksi. Voisiko eristämätön, tekniikaltaan yksinkertainen hallitila olla kuitenkin riittävä käyttötarkoitukseesi? Onko mitenkään järkeä ”ylirakentaa” ja sitoa pääomaa moninkertaisesti maksaviin ”kivihalleihin”, niiden lämmitysjärjestelmiin,  ylläpitokustannuksiin yms ?

Landtek Hallit ovat kokonaiskuluiltaan (suunnittelu, pohja, perustamis, rahti, jäte, pystytys jne) edullisinta kunnollista CE hyväksyttyä hallitilaa mitä on saatavissa. Myös vuosittaiset, käyttö ja huoltokulut yms ovat lähes nolla euroa. Merkittävinä lisäetuina on pidettävä myös edellämainittua yksinkertaista siirrettävyyttä ja sitä että käyttötarpeen mahdollisesti päättyessä koko halli mahdollisine betonileegokivijalkoineen on myytävissä eteenpäin. Järkevää, ammattimaista sekä ympäristöystävällistä – eikö totta? Voit myös halutessasi säästää pystyttämällä hallin itse. Toki voit tilata sen myös toimestamme pystytettyä. Asennus onnistuu mainiosti myös talvikuukausina.

Landtek Hall  CE-hyväksytyt hallit

CE-hyväksyntä on tullut pakolliseksi kantavia teräsrakenteita sisältävissä tuotteissa. Aito CE-mekintä antaa turvaa ja kertoo että tuote täyttää sille asetetut normit. Lue turvallisuudesta lisää TÄSTÄ.

 

Asiakaskokemuksia

Teetätimme kovan 2019 lumitalven aikaan asiakaskyselyn asiakkaidemme hallikokemuksista ja mm. hallien lumikäyttäytymisestä. Lue tuloksista TÄSTÄ

 

Referenssejä

Landtek Hall hallin ovat hankkineet mm. RUDUS, EXIDE, VALMET, YIT, PUOLUSTUSVOIMAT, TIIVI-ikkunat, Rovaniemen kaupunki, Raahen kaupunki, Helsingin kaupunki,  Tuusulan kunta + lukemattomat muut yritykset, yhteisöt, maatilat, yksityishenkilöt maatilat jne.

 

 

Esittelyalueita  joissa voi käydä tutustumassa hallihimme joka päivä 24/7 :

Aropaltiontie 3 (Shell Iittala vt3) 14500 IITTALA (Kartta)
Auranportintie 3 (Auranportin ABC/Shell) 21380 AURA (Kartta)
Salmelanmäki 45 (Hämeentie) 01900 NURMIJÄRVI (Kartta)

 

Ota yhteyttä.  Vastaamme mielellämme kaikkiin halleja koskeviin kysymyksiin !

Robert Inna  040 931 0300
Risto Inna 040 701 6008
Sami Lehtonen 045 1735 787
Kari Ylisirmiö 040 128 0883

Landtek Finland Oy. Teollisuustie 9 14500 Iittala  Ly- 1100341-7  e-mail:info@landtek.fi    

Palvelevaa toimintaa vuodesta 1996!

Hallin ”Räätälöintisivuille” pääset TÄSTÄ