Landtek Hall yleistä

Landtek Hall hallin ovat hankkineet mm. RUDUS, EXIDE batteries, VALMET, YIT, PUOLUSTUSVOIMAT. TIIVI-ikkunat. Rovaniemen kaupunki, Raahen kaupunki, Helsingin kaupunki,  Tuusulan kunta jne.  + lukemattomat muut yritykset, maatilat ja yksityishenkilöt.

 

Eikö halli kannata rakentaa helposti ja järkevästi ?

Käyttökohteia: Varasto, hiekkapuhaltamo, lampola, autohalli, konekatos, suolahalli, konehalli, varastointikatos, varikkohalli, kausisäilytys, pihatto, kenttäruokala, venesuoja jne… Kokoluokat 24-360m2, seinäkorkeudet 2-4,5m +vapaavalintainen sokkeli.

Vaivattomuus. Landtek hallin rakentamisen läpivienti on joutuisaa.  Yksinkertainen aikaa säästävä suunnittelu, tarjous-ja hankintaprosessi.  Hankebudjetti on yksinkertainen ja pitävä. Lyhyt valmistus ja toimitusketju.   Nopea pystytytys; hallin koosta, asennuspaikasta ja hieman myös sääoloista  riippuen pystytämme hallin käyttökuntoon 1-3:ssa päivässä!

Perustus. Landtek Hall ei tarvitse välttämättä perustuksia tai massiivisia maansiirtotöitä. Likimain tasainen mutta kantava kenttä riittää. Routaeristeitä yms. ei tarvita. Rakenne on suunniteltu joustamaan myös pienehkön routimisen, vaikuttamatta rakenteen turvallisuuteen. Ankkurointi maahan tehdään olosuhteista ja hallin koosta riippuen joko hallipakettiin kuuluvilla maakiiloilla, irto sokkeleilla ( esim. betonieegot tmv), massapainoilla tai vaikkapa kierrepaaluja hyväksikäyttäen.

Hyötyneliöt. Landtek Halleissa on korkeat suorat seinät jolloin reunoillakin on kunnolla korkeutta. Hallin koosta riippuen, alapaarteeton pyöreä katto antaa hallille helposti yli 6m sisäkorkeuden jolloin koko hallin tilavuus on hyödynnettävissä.

Mietitty kokonaispaketti, aikaa säästyy Toimitukseen kuuluu aina kokonainen pressuhalli kattoinen,päätyineen, seinineen ja ovineen. Myös kaikki pientarvikkeet tulevat paketin mukana (ovikiskot, pultit,vanttiruuvit, maa-ankkurit yms)

Kestävä. Kuumasinkitty teräsristikkorunko kestää lähes mitä vain. Kuorma-autokäytöstä tuttu 900g/m2 PVC-pressukapelli hallikate kestää  20-25 vuotta, ja jopa enemmän. Se on aikanaan myös suht vaivatta uusittavissa.

Ulkonäkö. Landtek Hallit ovat suoraseinäisinä ryhdikkäitä ja siistin näköisiä. Saatavissa on useita värivaihtoehtoja, mm. ikkunoita kaksiväripäätyjä jne.

Ei lumihuolia. Järeä ristikkorakenne tiheine ruoteineen ja paksuine pressuineen on tehty kestämään pohjoismaiden olosuhteita. Kaarimallinen katto ei kerää lunta eikä lumi  juurikaan hallin katolla pysy. Sään vaihdellessa lumi tulee ”hyvin liukkaasti”  itsestään alas.

Monipuolinen kokovalikoima. Sopiva halli löytyy tarpeeseen kuin tarpeeseen. Valittavissa viisi eri runkoleveyttä. 4, 6, 8 ,10 ja 12m  Pituuksia aina 35m asti. Runkomallien lumikuorma vaihtoehtoja  vakiomallin 175 Kn/m2 ja Landek Hall SS+ mallin 275kN /m2.  Kaikki mallimme ovat CE-hyväksyttyjä.

Ympäristöystävällisyys. Landtek hallien elinkaari on pitkä. Yhdellä pressukate kerralla päästään nykymaailmassa pitkään. 20-25 vuoden käyttöikään.  Pressut uusimalla hallin elinkaarta voi jatkaa vielä hyvinkin pitkään. Hallit kuormittavat ja muokkaavat ympäristöä yksinkertaisen materiaali, valmistus, perustus -ja pystytystavan vuoksi vähemmän kuin mikään muu halliratkaisu.  Esim. maaperän kaivuutöiden , massojen  vaihdon, valutöiden jne.  tarpeettomuus tai vähäisyys. Muovisten routaeristeiden, höyrysulkujen, patolevyjen, eristeiden kattopinnoitteiden, maalien yms. tarpeettomuus. Valmistus ja rakennusaikana syntyvä jätteen määrän vähäisyys.  Rakentamisen  aika on ennätys lyhyt. Rakennusaikainen ympäristöä häiritsevä liikenne, pöly, melu jne ovat lähes nolla.  Elinkaaren päättyessä purkutyöt ovat helpot ja nopeat. Jälkiä ympäristöön ei jää. Hallin runkomateriaalit ovat täysin kierrätettävissä. Katemateriaali toistaiseksi rajoitetusti. Landtek Hallien elinkaaren aikaiset huoltotarpeet ovat myös aivan olemattomat eivätkä siten kuormita luontoa käyttöaikanaan lainkaan.

Joustavuus Yritysten kuten muidenkin toimijoiden toimintaympäristöt ja tarpeet ovat jatkuvien muutosten kourissa. Yrityksiä ostetaan ja myydään. Toimintaa  laajennetaan, supistetaan, tehdään tontti/pihajärjestelyitä jne.  Halliemme , sekä Landtek betonimoduleiden siirrettävyys on  ylivoimaisesti yksinkertaisinta ja edullisinta kuin millään muulla rakennustavalla.

Edullisuus   Onko perusteltua ”ylirakentaa” ja sitoa pääomaa moninkertaisesti maksaviin ”kivihalleihin” , niiden arvonalennuksiin sekä  ylläpitokustannuksiin?  Mieti, selviätkö vähemmällä. Lompakkosi ja luonnon hyväksi.

Landtek Hallit ovat  kokonaisrakentamiskuluiltaan  (suunnittelu, pohja, perustamis, rahti, jäte, pystytys jne) edullisinta hallitilaa mitä on saatavissa.  Myös vuosittaiset, käyttö, huolto ja kiinteistöverot yms.  ovat lähes nolla euroa. Merkittävinä lisäetuina on pidettävä myös edellä mainittua yksinkertaista siirrettävyyttä  ja sitä että käyttötarpeen mahdollisesti päättyessä koko halli mahdollisine betonileegokivijalkoineen on myytävissä eteenpäin. Järkevää, ammattimaista sekä ympäristöystävällistä – eikö totta?

CE-hyväksytyt hallit. CE-hyväksyntä on tullut pakolliseksi kantavia teräsrakenteita sisältävissä tuotteissa. Lue turvallisuudesta lisää TÄSTÄ.

Hallin voi ostaa meiltä itse pystytettävänä pakettitoimituksena tai tilata sen eteläiseen Suomeen valmiiksi pystytettyä. Asennus onnistuu hyvin myös talvikuukausina

Valmistamme halleja 4,6,8,10 ja 12m leveänä. Pituudet ja korkeudet tarpeesi mukaan. Pyydä tarjous ! Mieluiten sähköpostilla info@landtek.fi  tai soita 040-9310300

Esittelyhalleja joihin voi käydä tutustumassa 24/7 :
Aropaltiontie 3 (Shell Iittala vt3) 14500 IITTALA (Kartta)
Auranportintie 3 (Auranportin ABC/Shell) 21380 AURA (Kartta)
Salmelanmäki 45 (Hämeentie) 01900 NURMIJÄRVI (Kartta)

 

 

 

 

TEETIMME ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN HALLIN OSTANEILTA. 
TULOKSET OLIVAT MYKISTÄVIÄ!

95,3% Suosittelisi Landtek Oy:tä.
4,7% Ei suosittelisi Landtek Oy:tä.
Myös ne asiakkaat jotka eivät suosittelisi meitä muille, sanoivat kuitenkin tuotteeemme olevan hyvän!

Ehkä mieltä lämmittävin aidon asiakkaan kommentti:
”Ensin jännitti millainen halli sieltä tulee, mutta on kyllä hyvä ja tukeva. Tilasimme juuri toisen.”

Nöyrin kiitos luottamuksesta!
Pyrimme pitämään tästä kiinni ja yhä parantamaan!

 

Landtek Finland Oy. Teollisuustie 9 14500 Iittala  Ly- 1100341-7  e-mail:info@landtek.fi    

Puh. 040-9310300.   Palvelevaa toimintaa vuodesta 1996!