Verkkosäkki klapeille UV Finlavalle 1,5m3

2,50  (alv 0%)3,10  (sis. alv)

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Osta 25 hintaan 2,38 €/kpl (alv 0%) kotiin kuljetettuna

Osta 50 hintaan 2,26 €/kpl (alv 0%) kotiin kuljetettuna

Osta 100 hintaan 2,16 €/kpl (alv 0%) kotiin kuljetettuna

Osta 150 hintaan 1,98 €/kpl (alv 0%) kotiin kuljetettuna

Osta 250 hintaan 1,81 €/kpl (alv 0%) kotiin kuljetettuna

Kertakäyttöverkkosäkki FIN-Lavalle.

Ympärysmitta. 450cm.
Korkeus: 135cm.
Paino: 250g.
Käsittely: Kuormalavalla.
Tyhjennys: Aukileikkaus.
Tehdaspakkaus 50kpl/ nippu

Varasto loppu

Myydään 50 kpl erissä.

Tilatessasi myyntierästä poikkeavan määrä, hintaan lisätään 3,50  pakkauskulut.

Kuvaus

Korkealaatuinen beigestä hyvin UV- suojatusta (n.2-v) verkosta tehty verkkosäkki FIN-lava mitoituksella, jolloin tilavuus n. 1,5m3. Kiristysnarut pohjassa ja säkin suussa. Ei nostolenkkejä.

Koko n. 225 x 135. Tehdaspakkaus 50 kpl paketeissa

Tietyissä olosuhteissa erittäin edullinen tapa pakata polttopuuta.Tämän tyylisissä säkeissä polttopuu kuivaa hyvin, vähän kosteammassakin paikassa, mutta verkko on sen verran harvaa ettei se juuri suojaa  vesi,räntä tai lumisateelta. Lisäksi suursäkkeihin verrattuna ovat herkempiä hajoamaan huolimattoman konekuskin käsissä.

Tälläiset verkkosäkit vaativat täytettäessä aina jonkinlaisen erillisen telineen, sekä käytettäessä tarvitsevat aina kuormalavan alle. Lava kantaa kuorman, nämä säkit vain pitävät polttopuun lavan päällä. Jo sinulla on rajaton saatavuus hyville kuormalavoille tämä on sinun säkkivalintasi.

Se kuinka täytät säkin, vaikuttaa suuresti siihen kuinka ryhdikäs säkki on. Kun teline poistetaan ympäriltä, hieman vajaa tai muuten huonosti täytetty säkki todennäköisesti valahtaa johonkin suuntaan.

Oikein käytettynä ja täytettynä varsin mainioita kapistuksia. ja kun hintakin on edullinen. Huhupuheiden mukaan näitäkin voisi käyttää useammankin kerran, jos malttaa olla tyhjentämättä säkkiä puukon kanssa. Mutta emme vahvista näitä huhupuheita…

Vetävyys täytettynä n.1,5m3, kiristysnarut ylhäällä ja alhaalla, ei nostolenkkejä. Nämä säkit pitävät puut kuormalavan päällä, ja lava kantaa puun painon.