Tarmo telinepeite 3,2x20m

123,00  (alv 0%)152,52  (sis. alv)

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Todellinen yleispeite rakennuksille tai vaikka puutavaran suojaamiseen!
Keskiraskas.
Paino : n.230g/m2

Mitat : 2,7 x 20m ja 3,2 x 20m
Pitkittäissuunnassa 4cm vahvikenauha joissa Ø 15 mm kiinnitys reijäkkeitä 10 cm välein.
UV –suoja vähintään 2 vuotta.
Väri : Läpinäkyvä/kirkas.

HUOM!

Voidaan katkaista lähes mistä vain, niin että päätyihin jää neljä kiinnikereikää.

Varasto loppu

Kuvaus

Tarmo on julkisivurakentamisen telinepeitteeksi suunniteltu, mutta tämä peite on mitoitukseltaan ja materiaaleiltaan sovellettavissa myös moneen muuhun käyttöön.

Kokoja on kaksi, 2,7×20 ja 3,2m x 20 m.

Tarmo on väriltään läpinäkyvä/kirkas ja valonläpäisy on noin. 70% Erinomainen mm. kasvihuoneeseen, tai vaikkapa autokatoksen seinäksi.

Peitteen pituussuunnassa neljä vahvistettua silmäkenauhaa joissa Ø 15 mm kiinnitys reijäkkeitä 10 cm välein. Reijäkkeet puhkaistaan vasta tarvittaessa.

Näiden silmäkenauhojen ansiosta saa peitteen kiinnitettyä myös keskeltä esim. telinerakenteisiin. Tai vaikka pressukatoksen/kasvihuoneen runkoon!

Nämä silmäkenauhat myös mahdollistavat peitteen katkaisun lähes mistä kohdasta vain! Suorastaan nerokasta!

 

Valmistettu ristikudotusta polypropeeni/HDPE loimiverkosta jonka päälle on laminoitu vesitiivis ja kestävä LD Polyeteenikalvo (muistuttaa rakenteeltaan Multicover peitettä, sekä legendaarista kotimaista Eurapeitettä, mutta tiheämmällä tukiverkolla ja paksumpi)

Vetolujuus on yli 700N/5cm.

Paino n.230g/m2. ja käyttölämpötila -40°C /+ 80°C. UV –suoja vähintään 2 vuotta.

 

Odotettavissa oleva käyttöikä on vielä pidempi. Kokonaiskestävyys, mm.vetolujuus ja venymä kuitenkin pienenevät UV-säteilylle altistettuna 2 vuoden jälkeen. Eri vuodenaikojen -ja vuosien UV-säteilyn määrä vaihtelevat hyvin merkittävästi.

 

Todellinen yleispeite, ja hintakaan ei päätä huimaa! Edullinen materiaali isojen alojen suojaamiseen, vain 1,40€/m2, vaikkapa polttopuusäkkien päälle! Peitteen alle mahtuu kaksi säkkiriviä vierekkäin.