Telinepeite Tarmo 2,7x20m

112,00  (alv 0%)138,88  (sis. alv)

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Todellinen Yleispeite rakennuksille tai vaikka puutavaran suojaamiseen!
Keskiraskas
Mitat:2,7 x 20m
Pitkittäissuunnassa 4 vahvikenauha joissa puhkaistavia kiinnityspisteitä 10cm välein.
UV –suoja vähintään 2 vuotta.
Väri: Läpinäkyvä/kirkas
HUOM!
Voidaan katkaista lähes mistä vain, niin että päätyihin jää 4 kiinnikereikää.

Varasto loppu

Kuvaus

Tarmo on julkisivurakentamisen telinepeitteeksi suunniteltu, mutta tämä peite on mitoitukseltaan ja materiaaleiltaan sovellettavissa myös moneen muuhun käyttöön.

Koko on 2,7m x 20 m.

Tarmo on väriltään läpinäkyvä/kirkas ja valonläpäisy on noin 70%. Erinomainen rakennuspeitteen lisäksi mm. kasvihuoneeseen, tai vaikkapa autokatoksen seinäksi.

Peitteen pituussuunnassa neljä vahvistettua silmäkenauhaa joissa Ø 15 mm kiinnitys reijäkkeitä 10 cm välein. Reijäkkeet puhkaistaan vasta tarvittaessa.

Näiden silmäkenauhojen ansiosta saa peitteen kiinnitettyä myös keskeltä esim. telinerakenteisiin, taivaikka pressukatoksen/kasvihuoneen runkoon!

Nämä silmäkenauhat myös mahdollistavat peitteen katkaisun lähes mistä kohdasta vain! Suorastaan nerokasta!

 

Valmistettu ristikudotusta polypropeeni/HDPE loimiverkosta jonka päälle on laminoitu vesitiivis ja kestävä LD Polyeteenikalvo ( muistuttaa rakenteeltaan Multicover peitettä sekä legendaarista kotimaista Eurapeitettä, mutta tiheämmällä tukiverkolla ja paksumpi)

Vetolujuus on yli 400N/5cm.

Paino n.200g/m2. ja käyttölämpötila -40°C /+ 80°C. UV –suoja vähintään 2 vuotta.

 

Odotettavissa oleva käyttöikä on vielä pidempi. Kokonaiskestävyys ,mm.vetolujuus ja venymä kuitenkin pienenevät UV-säteilylle altistettuna 2 vuoden jälkeen.Eri vuodenaikojen -ja vuosien UV-säteilyn määrä vaihtelevat hyvin merkittävästi.

 

Todellinen yleispeite, ja hintakaan ei päätä huimaa! Edullinen materiaali isojen alojen suojaamiseen, vain n. 1.4€/m2 ,vaikkapa polttopuusäkkien päälle! Peitteen alle mahtuu 2 säkkiriviä vierekkäin.