Polarpeite PVC 660g/m2 Harmaa

alk.42,00  (alv 0%)52,08  (sis. alv)

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Laadukas pitkäikäinen PVC pressu hyvää hakevalle!

660g/m2 peitepaino.
Lyömätön hinta!

Poista

Kuvaus

PolarPeite PVC suojapressu Sinulle joka haluat peitteeltä ennenkaikkea kestävyyttä!

Kehitetty edelleen suositusta Viking Pro peitteestä: Paksuutta mutta samalla pehmeyttä lisätty. Pressun reunataitteeseen on kuumasaumattu  vahvistusnyöri. Purjerenkaiden kiinnityspisteet nyt 50 cm välein ja ne on lisävahvistettu jämäkäksi Pvc kolmiokankaalla. Tämän parempaa saa hakea! Polarpeite PVC pressu on valmistettu sitkeästä termoplastisesta muovista (raaka-ainepohja samaa kuin mm. Lainapeite oy:n vuokrapeitteissä) 

Pressun runko on vahvaa polyesterikangasta joka on laminoitu molemmin puolin  PVC:llä. Rehti kokonaispaino 660gr/m2 kuitenkin mahtava vetolujuus 2170 N/5cm. Ø 16 Messinkiset köysirenkaat. Pressun väri harmaa. Käyttölämpötila -30°C /+70°C . UV-Takuu 3 vuotta! Odotettavissa oleva käyttöikä huomattavasti pidempi. Huom! Ajan saatossa kokonaiskestävyys ,mm.vetolujuus ja venymä kuitenkin pienenevät UV-säteilylle altistettuna. Eri vuodenaikojen -ja vuosien UV-säteilyn määrä vaihtelevat hyvin merkittävästi.

Polarpeite PVC pressun käyttökohteet ovat rajattomat. Se soveltuu loistavasti kattotyömaille, ajoneuvojen ja koneiden suojapeitteeksi, venepeitteeksi, rakennusliikkeen työmaapeitteeksi huonoja kelejä ja kovaa kulutuskestävyyttä vaativille työmaille jne. Väri harmaa. Varastossa myös valkoisena.