Landtek Hall runkoleveys 4m.

0,00  (alv 0%)0,00  (sis. alv)

Tilaustuote.

Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Landtek Hall  4 metrin runkoleveyttä on saatavissa kahden metrin kaarivälillä eri pituisia aina 4×4 metrin katoksesta eteenpäin.

Perusväreinä punamulta, vihreä, harmaa, sininen jne.
Ovi harmaa
Valkoinen valokatto.

Pituuksia saatavissa 2m välein alkaen neljästä metristä aina 14 metrin venesuojaan  saakka. Korkeuksia kolme: 3,7m,4,20 ja 4,7m jolloin ovikorkeus on 2,1m. 2,85m ja 3,35m. Sääsuojatut Tuuletusaukot molemmissa päissä. Runkotakuu 5 v. Käyttöikäodotus 15-25v.Toimitusaika n. 4 vko .

Toimitus koko Suomeen:  Nouto 0€, rahti alle 250km = 195€, rahti yli 250km = 270€  Hinnat alv0%


Pyydä tarjous tästä!


Kuvaus

LANDTEK-PVC Pienhalli

Todella asiallinen ja kestävä ammattilaadun PVC halli autoille, kiinteistöhuoltokoneille, veneille, traktoreille, matkailuautoille jne. Edullinen, nopea ja helppo pystyttää ja lähes huoltovapaa !…  Lumista tai puhureista ei tarvitse huolehtia, kestää kovatkin tuulet ja kattomuoto ei juuri lunta kerää. “Täydellinen” toimitus, paketissa tulee kaikki mitä  halli tarvitsee.Hallin runko ja kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vankan.

Vakiotoimitukseen kuuluu pressut, teräsristikkorunko, maakiilat ja mm. yksi kuulalaakeroitu lkittava iukuovi, mikä tekee hallin käytöstä helppoa ja mukavaa. Lisätilauksella saat hallin kahdella ovella (läpiajettava)

Katto on vakiona valoa läpäisevää 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (dtex 1100), omiaisuus joka varmistaa hallin käyttömukavuuden.Seinät ovat 900gr/m2 PVC polyester (dtex1100)muovikangasta, väreinä punamulta punainen, harmaa, vihreä jne.

Lisävarusteet yllättävän edullisia.( esim. läpiajettava (ovet molempiin päätyihin) , verkkopäädyt (klapikuivuri), 50 cm seinäkorotus, kaari-ikkunat päätyihin, värivaihtoehdot jne.  Kysy tarjous sinulle sopivasta mallista!

Kuljetuspituus 4m x 0,8m. Paino 490kg  Kulkee siis helposti henkilöauton peräkärryssä.

Looginen, mietitty rakenne. Pystytys onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta ! Mukana suomenkieliset ohjeet. Pystytysvideo tekeillä!  Lue lisää TÄSTÄ

Muut hallileveydet 6,8 ja 10 metriä.