Venepressu Polarpeite PVC 660g/m2 Valkoinen

alk.114,00  (alv 0%)141,36  (sis. alv)

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Laadukas pitkäikäinen PVC pressu hyvää hakevalle!
660g/m2 peitepaino, pikkutuulet eivät tätä kiusaa.
Vahvikkeet reunoissa.
Purjerenkaat 50cm välein.

Lyömätön hinta!

Poista

Kuvaus

Loistava PVC peite kovaan käyttöön!

Polarpeite 660 PVC venepressu on erinomainen talvitelakointipressu veneille. Paksuutta mutta samalla pehmeyttä lisätty. Pressun reunataitteeseen on kuumasaumattu  vahvistusnyöri. Purjerenkaiden kiinnityspisteet nyt 50 cm välein ja ne on lisävahvistettu jämäkäksi PVC kolmiokankaalla. Tämän parempaa saa hakea!

Polarpeite PVC pressu on valmistettu sitkeästä termoplastisesta muovista (raaka-ainepohja samaa kuin mm. Lainapeite Oy:n vuokrapeitteissä) Pressun runko on vahvaa polyesterikangasta joka on laminoitu molemmin puolin PVC:llä. Rehti kokonaispaino 660gr/m2 pitää pressun hyvin paikallaan ja  mahtava vetolujuus 2170 N/5cm kestää tuulikuormaa!  Ø16 Messinkiset köysirenkaat. Pressun väri valkoinen.

Käyttölämpötila -30°C /+70°C . UV-Takuu 3 vuotta! Odotettavissa oleva käyttöikä huomattavasti pidempi. Huom! Ajan saatossa kokonaiskestävyys, mm.vetolujuus ja venymä kuitenkin pienenevät UV-säteilylle altistettuna. Eri vuodenaikojen -ja vuosien UV-säteilyn määrä vaihtelevat hyvin merkittävästi.

Polarpeite PVC pressun käyttökohteet ovat rajattomat. Ne soveltuvat loistavasti tuhdimpaa venepressua kaipaavalle. Ajoneuvojen ja koneiden suojapeitteeksi, työmaapeitteeksi rakennuksille jne. Runsas kokovalikoima!