Ale!

Venepeite North Cover® Valkoinen

alk.198,00  (alv 0%)352,00 245,52  (sis. alv)245,52 

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

North Cover ® Super Nail Venepeite on markkinoiden kestävin polyeteenivalmisteinen suojapeite.

Väri valoa läpäisevä valkoinen.

Kohtuullinen 300gr/m2 peitepaino takaa vielä helpon käytettävyyden.

Pressua kiertää kaikilta sivuiltaan superkestävät (50mm) polypropeenikuidusta valmistettu vahvikevyö (ripstop naulausnauha)


Messinkisten purjerenkaiden kiinnityspisteet 50 cm välein

 

POISTUVA TUOTE!

Poista

Kuvaus

Valkoinen North Cover® Super Nail venepeite on markkinoiden paras pressu painoluokassaan!

North Cover® Super Nail peite on helppo kiinnittää kunnolla mitä erilaisimpiin rakenteisiin ja katoksiin, sillä messinkiset purjerenkaat ovat 50cm välein . Pressuun on lisäksi neulottu kaikille sivuille 50mm leveä polypropeenikuidusta valmistettu repeämisen eliminoiva ”ripstop naulauskaulus” josta pressu voidaan ”ruuvata /naulata” kiinni niin, että se kestää minkä tahansa suomalaisen sään.

North Cover HD Super Nail pressu on valmistettu ympäristöystävällisestä, tiiviisti ristiinkudotusta HDPE kuidusta (materiaalipaino 280gr/m2) Valmis peitepaino on n. 300gr/m2). Runkokuitu on molemmin puolin laminoitu pienitiheyksisellä LD polyeteenillä. LD Polyteteeni pitää pressun tiivinä ja joustavana myös skandinavian säillä ( -40C°- + 80C°) North Cover Super Nail venepeite päästää valoa läpi jolloin peitteen alla työskentely on miellyttävää ilman lisävalaistusta.

Huom! Saatavana myös tumman vihreänä. UV-Takuu peittellä on 3 vuotta ! Odotettavissa oleva käyttöikä on vielä huomattavasti pidempi. Kokonaiskestävyys, mm.vetolujuus ja venymä kuitenkin pienenevät UV-säteilylle altistettuna 3 vuoden jälkeen. Eri vuodenaikojen -ja vuosien UV-säteilyn määrä vaihtelevat hyvin merkittävästi.

Huom! Valmispeitteen koko on ohjeellinen. Mahdollinen kokotoleranssi (max5%). North Cover malliston vetolujuus on huikeat 1704N/5cm ! Suosittelemme!