Pressutalli Landtek Hall 4x6x2 Autotalli

2800,00  (alv 0%)3472,00  (sis. alv)

Toimitusaika 7 viikkoa.

Landtek Hall 4×6 Autotalli

Suora seinäkorkeus : 2,0m
Sisäkorkeus keskellä : 3,0m
Kokonaiskorkeus : 3,2m
Ovikoko : L3,0m x K2,35m
Perusväri : Punamulta
Ovi : Harmaat ovi

Jos haluat toimitettuna, rahti näissä laskutetaan erikseen, n. 0,8€/km Iittalasta.

Ota yhteys jos haluat pystytyspalvelun!

 

Hallimalliston pienin 4×6 malli, soveltuu mainiosti pihavarastoksi yksittäisten koneen tai laitteiden säilyttämiseen tai muuhun varastointitarpeeseen.

Runkomateriaalina sama kuumasinktty teräs, kuin muissakin halleissa ja katteena sama 900g/m2 ammattilaadun PVC kuin isoveljissään.

Tämän kanssa ei tarvitse murhetia lumimurheita, eikä tarvitse käydä kopistelmasa harjanvarrella. Voit olla lomareissulla huoletta, halli pysyy kyllä pystyssä. 

 

Kuvaus

LANDTEK Hall -PVC pressutalli, autotalli, tarktoritalli, venevaja…

Todella asiallinen ja kestävä ammattilaadun Pressutalli / Autotalli,  talli kiinteistöhuoltokoneille, veneille, traktoreille, jne. Kaikki tavara pysyy parempana suojattuna auringolta, lumelta ja vedeltä, puhumattakaan heinikosta.

Mitä enemmän katettua tilaa, sen vähemmän hoidettavaa pihaa!

Edullinen, nopea, helppo pystyttää ja lähes huoltovapaa. Lumista tai puhureista ei juuri tarvitse huolehtia, ja kestää kovatkin tuulet. Hallin runko sekä kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vankan. Tämän parempaa ei ole! Jos löydät, kerro siitä meille!

Pressutallin vakiotoimitukseen kuuluu pressut, kuumasinkitty teräsristikkorunko, maakiilat ja mm. yksi kuulalaakeroitu lukittava liukuovi, mikä tekee tallin käytöstä helppoa ja mukavaa. Näet tulla ja mennä.

Katto on valoa läpäisevää 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (DTEX 1100), ominaisuus joka varmistaa hallin käyttömukavuuden. Seinät ovat 900gr/m2 PVC polyester (DTEX 1100) muovikangasta.

Looginen, mietitty rakenne. Pystytys onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, ihan käsipelillä ! Mukana suomenkieliset ohjeet. !  Lue lisää

Hakusanoja: Pressutalli Autotalli Autoteltta