Landtek Hall 12x30x3,5m

49000,00  (alv 0%)60760,00  (sis. alv)

Täytä lomake niin teemme sinulle tarjouksen!

  • Kerro minkä kokoisen oven tarvitset. Niin pystymme määrittämään tarvitun seinäkorkeuden.
  • Katto aina valkoinen. Ja ovi usein harmaa.
  • Lumikuormat ovat teoreettisiä. Kaikki mallit kestävät suomen olosuhteet. Kyse on siitä aijotko hakea rakennuslupaa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

PYYDÄ TARJOUS!

Suora Seinäkorkeus: 3,5
Kokonaiskorkeus : 6,7m
Korkein sisäkorkeus : 5,7m

Hallin pääväri : Sininen, Tumma harmaa, punamullan punainen tmv. vakioväri.
Oven väri : Tumma harmaa tai valinnan mukaan
Ovikoko:  6m leveä, 4,5m korkea. 

Varasto loppu

Kuvaus

Juhlavan kokoinen pressuhalli. Teollisuuteen, maatalouteen. Urakoitsijoille Isojen koneden säilytykseen!
Tänne varastoit jo veneitäkin reilusti, korkeasta ovesta saa ajamalla sisään!..
Lumikuorma 275kN/m2. CE hyväksytty mallisto!

PERUSVÄRIT

Punamullan punainen, vaalea harmaa, sininen, tummempi harmaa sekä vihreä. ( värimallit suuntaa antavat)

Halli on tilattavissa myös muissa väreissä ( esim. yrityksen värin mukaan) Ei lisähintaa mikäli ko.väriä on toimittajallamme saatavissa.

Lisämaksullisena värinä valikoimissa puolimatta Scantarp Military Green(armeijan vihreä, ks. viereinen kuva)  (hintaero +7%)

Lisävarusteet:

Landtek hallien perustoimitus pitää sisällään  kaiken tarvittavan kuten rungon, katteet, laakeroidun pressuoven,  ilmanvaihtoventtiilit hallin päädyissä, helat ja muut tarvikkeet.  Tilausvaiheessa tulee päättää vain leveys, pituus ja korkeus sekä väritys.

Halliin on saatavissa kuitenkin edullisia ( hieman isompi työkustannus), sekä toiminnallisuutta että ulkonäköä lisääviä ”lisävarusteita” . Esittelemme tässä yleisimmät:

KAARI-IKKUNAT

Hallien päätykolmioihin verkkomateriaalia olevat, tuuletusta tehostavat, kaarimalliset ikkunat molempiin päätyihin (4m ja 6m halleihin hinta 150 eur. Isommat hallit 200 eur. alv0%)

KAKSIVÄRIPÄÄDYT

Oven yläpuolinen osa valkoisen katon kanssa samaa väriä.  ( 4 ja 6m halleissa hinta 150eur. Isommat hallit 200eur. alv0%)

 OVIVAIHTOEHDOT

Hallin vakiotoimitukseen kuuluu yksi sivulle likuva laakeripukein varustettu liukuovi lukittavin kääntösalvoin.  Ratkaisu on  edullinen ja toimiva. Rakenne on varmasti tuttu monille esim. rautakauppojen noutopihoilla olevista varastohalleista tai rekka-autojen kapelleista.

Halli on tilattavissa myös ”läpiajettavana”  jolloin hallin molemmat päädyt varustetaan oviseinällä ja liukuoviratkaisuin.

Lisävarusteena on saatavissa hallin sisään tai ulkopuolelle asennettavat  metallirunkoiset, vesivanerilla verhoillut liukuovet  Haittapuolena on liukukiskon sekä ovien vaatima tilantarve, joka ”syö” kulkuaukon kokoa. Tästä johtuen ratkaisua emme suosittele pienimpiin halleihin. ( Hinta ”aukon” koosta riippuen alkaen n. 880 eur alv0%)

Halleihimme on saatavissa  myös nosto-ovia.  Mutta kuten tiedämme perinteinen nosto-ovi ”syö” osansa hallin sisäpuolisesta hyötykorkeudesta.  Hinta alihankkijamme erillisen tarjouksen perusteella.

Ovia  on markkinoilla myös kevytrakenteisina rullaovina.  Näiden ongelmana on tuulenpaineen kestävyys isoissa ovimitoissa.

VERKKOSEINÄT/IKKUNAT

Hallien ovipressuun ja takaseinään on tilattavissa tuuletusta ja myös hallista ulos näkyvyyttä lisääviä ”verkkoikkunoita” Nämä vähentävät  samalla halliin kohdistuvaa tuulenpainetta (vrt. rauta -ja puutavarakauppojen noutopiharatkaisut)   Verkkoikkunat ovat usein tarpeen mm. eläinsuojissa, polttopuuvarastoissa jne.( hinta n. 150-330 eur/ aukko)  Määrittele aukon koko ja korkeus maasta laskettuna. Annamme tarjouksen)

KATON VÄRI JA ”KATTOIKKUNA”

Halliemme vakiotoimituksessa katto on kokonaisuudessaan valkoinen, mikä aikaansaa hallin sisään runsaan, tasaisen ja pehmeän valon. Toisaalta kokonaan valkoinen katto saattaa   hallin sijoituspaikasta tai  asiakkaan tahdosta johtuen ”käydä silmään”.   Näissä tilanteissa on mahdollista tilata hallin katto samalla värillä kuin hallin seinä ja tehdä hallin katon keskiosaan halutun kokoinen ”valoaukko” antamaan sisäpuolista valoa.  (Valoaukon hinta 200 eur. alv0%)

Haluttaessa on halleihin mahdollista tilata myös eri värinen katto kuin seinä. ( esimerkkikuvassa harmaa kattoväri ja punamulta seinä) Näin menetellen halli saa jossain tilanteissa sopimaan luonnollisemmin olemassa olevaan rakennuskantaan.

Huom! Harmaa tai mikä muu tahansa väri valkoista lukuunottamatta ei laske valoa läpi. (Lisähinta 150 eur. alv0%)

 

MAINOSTEKSTIT

Halleihin on mahdollista tilata  tilausvaiheessa yrityksen nimi, tai joku muu mainosteksti.  Kysy myyjiltämme tarkemmin.