Landtek pressu autotalli

0,00  (alv 0%)0,00  (sis. alv)

Tilaustuote.

Toimitusaika n.4 viikkoa.

“Pomminkestävä” LANDTEK-pressu autotalli tavallista pitempänä. Tähän autotalliin mahtuu jo muutakin kun vakiomenopeli. Mallin koko on 4x8x3,1m

Ovikoko n. 3×2,2m

Seinäväri valinnan mukaan, valkoinen valoa läpäisevä katto. Oviväri harmaa tai valinnan mukaan.  Äärimmäisen vahva kuumasinkitty teräsristikkorunko 5-v takuulla!  Pressut teollisuuslaadun 900gr/m3 PVC.  Helppo, lähes huoltovapaa ja edullinen!

Huom! Saatavissa korkeita malleja asuntoautoille!

Landtek Autotallit 4x6m, 4x8m ja 4x10m sekä paritallit 6×6 ja 6x8m.   Kysy lisää. Kuvan talli 4x8x3,2m  Hinta 3050€+alv.

Tilauksesta myös muita värejä ja kokoja. Toimitusaika 4-5vko


Pyydä tarjous tästä!


Kuvaus

LANDTEK-Autotallit pressuista.

Tämä on “maailman paras pressutalli”. Pitkäikäinen huoleton pressu autotalli pohjoisiin tuuli- ja lumiolosuhteisiin. Hallin runko ja kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vahvan. Ja kaarimallinen katto ei juurikaan lunta kerää.

Vakiotoimitukseen kuuluu  kuulalaakeroitu lukittavissa oleva liukuovi, mikä tekee hallin käytöstä helppoa ja mukavaa. Katto on valoa läpäisevää 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (dtex 1100), joka varmistaa tallin käyttömukavuuden ja avaruuden. Seinät ovat vahvaa 900gr/m2 PVC polyester (dtex1100) pressukapellikangasta..Sääsuojatut Tuuletusaukot hallin molemmissa päätykolmioissa, Toimituksen mukana kaikki perusasennustarvikkeet. Helppo perustaa (tasainen kantava alusta riittää.) ja helppo pystyttää sekä tarvittaessa siirtää.

TEHDASTAKUU rungolle 5 vuotta ODOTETTU KÄYTTÖIKÄ n.15-25vuotta joka on helposti tuplattavissa pressu uusimalla. Kuljetuspituus 4m x 0,7m. Paino koosta riippuen n.300-500kg  Kulkee siis helposti henkilöauton peräkärryssä. Oikeasti selkeä ja helppo pystyttää ! Mukana suomenkieliset ohjeet. Lue lisää: pressutallit ja autokatokset

Jos varastossa olevat eivät miellytä, ota yhteyttä niin tehdään sinulle sopiva.