Landtek Hall Laidunsuoja 4x4m

2250,00  (alv 0%)2790,00  (sis. alv)

Nopeasti pystytettävä todella kestävä ja pitkäikäinen laidunsuoja. Tule tutustumaan esittelyhallimalleihimme Helsinki-Tampere moottoritien varteen Iittalaan.

Lue lisää halleistamme TÄSTÄ

Landtek Hall Laidunkatos 4x4m
Hinta 2250,00€ +alv
Rahti alle 250km Iittalasta 195,00€ +alv
Rahti yli 250km Iittalasta 270,0€ +alv
Myös nouto mahdollinen

Varasto loppu

Kuvaus

Landtek 4x4m laidunsuoja on erinomaisen vankasti toteutettu “hötkymätön” suojakatos tuulta, sadetta ja liiallista aurinkoa vastaan.  Kestävä kuumasinkitty teräsrunko joka kantaa mukisematta lumikuormat.  Valkoinen kattopressu läpäisee valoa luoden katokseen avaran ilmavan tunnelman. Kolmea seinää kiertää sinkitty aidanne jolloin yksi sivu on kokonaan neljän metrin matkalta avoin. Näin hevonen saa hyvän suojan mutta tuntee olonsa turvalliseksi päästessään esteettä poistumaan avolaitumelle. Pressukangas on paksua 900gr/m2 kestävää UV-suojattua PVC kanagasta joka ei tuulessa pidä ikävää äntä. Laidunsuojan sisäkorkeus on keskellä 2,8m ja aivan seinän vieressä 1,9m.   Laidunsuojan voi tilata myös pyörävarustein jolloin sen siirto laitumella käy traktorilla, avantilla tmv. hyvin helposti.  Laidunsuoja on suht, nopea myös purkaa ja siirtää talveksi vaikka pihapiirin kalustovajaksi.

Toimituspaketti sisältää rungon, pressut, aidakkeet sekä kaikki asennustarvikkeet sekä maakiilat joilla katos ankkuroidaan paikoilleen. Erityisen tuulisessa paikassa suosittelemme lisäpainoja paikalla pysymisen varmistamiseksi.  Laidunsuoja saatavissa myös siirrettävänä jolloin toimitukseen sisältyy säädettävät pyörät sekä vetoaisa.

Toimitusaika tilausmalleille ajankohdasta riippuen n.4viikkoa.

Huom! Landtek Halleja on sovellettu 4, 6, ja 8 metriä leveinä hallejamme myös mm. lampolakäyttöön. Lue lisää TÄSTÄ