Landtek Hall hevostalli

3400,00  (alv 0%)4216,00  (sis. alv)

Toimitusaika 6 viikkoa..

LANDTEK 4x6m PIHATTO / TALLI

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva helposti pystytettävä kunnollinen hevostalli, ponitalli, lampola yms. kotieläimille ! Et tarvitse perustustöitä eikä routaeristyksiä jne. Talli on  samaa huippulaatua kuin muutkin Landtek Hall -tallit ja hallit. Vakiona 900gr/m2 PVC pressu, valoa läpäisevä valkoinen katto ja todella vankka ruostumaton kuumasinkitty teräsristikko runko, kaariverkkoikkuna, ja kaksivärinen pääty. Oviaukot tallin molemmissa päädyissä ( koko 170cmx220cm). Lisävarusteena saatavissa liuskaovet. Varastovärinä punamullan punainen valkoisella valoa läpäisevällä katolla. Muut värit kuten vihreä, harmaa, sininen jne. tilausten mukaan.

TÄSTÄ OSTAESSASI LAITETAAN TUOTANTOON, HALLI ON SINULLA N.6VIIKOSSA, HELPPOA JA KÄTEVÄÄ.

Hinta 3400,00€ +alv
Rahti alle 250km Iittalasta 195,00€ + alv
Rahti yli 250km Iittalasta 270,00€ + alv
Myös nouto mahdollinen

Kuvaus

Landtek pihatto/ hevostallissa on vakiona vankat 40mmx40mmx2 mm teräsputkista valmistetut aidakkeet kaikilla sivuilla.
Hanki vuosien käyttöä kestävä  hyvännäköinen hevostalli helposti ja edullisesti nyt. Landtek hevostallissa nyt vakiona ulkonäköä tuovat kaksiväripäädyt ja ilmanvaihtoa tehostavan ja kauniit kaarimalliset verkkoikkunat.

Älä tuhlaa aikaa ja vaivaa  ”kiinteisiin seiniin”.  Landtek hallit eivät romahda, lahoa eivätkä homehdu! Niissä on 5-vuoden runkotakuu. Ne ovat kustannustehokkainta kunnollista tilaa mitä markkinoilla löytyy. Ne ovat siirrettävissä , niillä on hyvä jälleenmyyntiarvo jne. Hanki nykyaikainen, pitkään palveleva Landtek Pihatto / Talli nyt!

Lue lisää eläinsuojista TÄSTÄ