Landtek Hall hevostalli

4900,00  (alv 0%)6076,00  (sis. alv)

Tilaustuote.

Toimitusaika 8 viikkoa..

LANDTEK 4x6x2m PIHATTO / TALLI

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva helposti pystytettävä kunnollinen hevostalli, ponitalli, lampola yms. kotieläimille halvalla! Et tarvitse perustustöitä eikä routaeristyksiä jne. Hevostalli on  samaa huippulaatua kuin muutkin Landtek Hall -tallit ja hallit. Vakiona 900gr/m2 PVC pressu, valoa läpäisevä valkoinen katto ja todella vankka ruostumaton kuumasinkitty teräsristikko runko, kaariverkkoikkuna, ja kaksivärinen pääty. Oviaukot tallin molemmissa päädyissä ( koko 170cmx220cm). Lisävarusteena saatavissa liuskaovet. Vankemmalla 2,50kN/m2 lumikuormalla!

Katso lyhyt video Landtek pressutallin pystytyksestä.  Kuvassa vakiomallin 4x8m Video aukeaa TÄSTÄ

Täytä lomake niin olemme yhteydessä

  • Kerro minkä kokoisen oven tarvitset. Niin pystymme määrittämään tarvitun seinäkorkeuden.
  • Katto aina valkoinen. Ja ovi usein harmaa.

Pyydä tarjous tästä!


  • Hidden
  • Hidden
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuvaus

Landtek pihatto/ hevostallissa on vakiona vankat 40mmx40mmx2 mm teräsputkista valmistetut aidakkeet kaikilla sivuilla.
Hanki vuosien käyttöä kestävä  hyvännäköinen hevostalli helposti ja edullisesti nyt. Landtek hevostallissa nyt vakiona ulkonäköä tuovat kaksiväripäädyt ja ilmanvaihtoa tehostavan ja kauniit kaarimalliset verkkoikkunat.

Älä tuhlaa aikaa ja vaivaa  “kiinteisiin seiniin”.  Landtek hallit eivät romahda, lahoa eivätkä homehdu! Niissä on 5-vuoden runkotakuu. Ne ovat kustannustehokkainta kunnollista tilaa mitä markkinoilla löytyy. Ne ovat siirrettävissä , niillä on hyvä jälleenmyyntiarvo jne. Hanki nykyaikainen, pitkään palveleva Landtek Pihatto / Talli nyt!

Katso myös muut eläinsuojat.

Edullinen, nopea, helppo pystyttää ja lähes huoltovapaa !…  Lumista tai puhureista ei juuri tarvitse huolehtia, ja kestää kovatkin tuulet. Hallin runko sekä kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vankan. Tämän parempaa ei ole. Jos löydät, kerro siitä meille.

Vakiotoimitukseen kuuluu pressut, kuumasinkitty teräsristikkorunko, maakiilat ja mm. yksi kuulalaakeroitu lukittava liukuovi, mikä tekee tallin käytöstä helppoa ja mukavaa. Lisätilauksella saat myös hallin kahdella ovella (läpiajettava)

Katto on vakiona valoa läpäisevää 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (dtex 1100), ominaisuus joka varmistaa hallin käyttömukavuuden. Seinät ovat 900gr/m2 PVC polyester (DTEX1100) muovikangasta.

Kuljetuspituus on noin 4m x 0,8m. Paino 490kg, kulkee siis helposti henkilöauton peräkärryssä !