Suursäkkiteline Baxx

110,00  (alv 0%)136,40  (sis. alv)

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Osta 1 hintaan 110,00 €/kpl (alv 0%) kotiin kuljetettuna

Osta 3 hintaan 99,00 €/kpl (alv 0%) kotiin kuljetettuna

Säkitysteline kaikille suursäkeille 250L – 2m3.
Kuumasinkitty, kestää, ei tarvitse maalailla.
Kokoontaitettavana vähän tilaa vievä.
Portaattomasti säädettävä eri säkkipituuksille.
Paino n. 20kg.

Varastossa

Kuvaus

BAXX säkitystelineen säätömahdollisuudet ovat lukemattomat. Sitä voi säätää nyt täysin portaattomasti sekä sisäkkäin liukuvia  putkia säätämällä että keskipultin paikkaa ja säätöketjun kiinnitystä vaihtamalla.

BAXX soveltuu klapisäkeille, roskasäkeille, kierrätyssäkeille jne. Toimiva ja helppokäyttöinen malli jota on kevyt liikuttaa ja kokoontaittuvana säilyttäminen on vaivatonta. Baxx telineessä voi käyttää mm. kaikkia suursäkkikokoja  250 litran Varttisäkistä aina 2m3 XXL Salla  säkkiin saakka.

BAXX- säkkiteline vapauttaa traktorin tai muun trukkipiikein varustetun koneen muihin hommiin. Jos laitat kaksi-kolme telinettä rinnakkain voit klapikuljetinta kääntämällä täyttää useampaa säkkiä yhtä aikaa.

Huom! BAXX- säkkitelineen tehtävä on pitää säkin pystyssä ja pitää säkin suun auki, ei kantaa säkin kuormaa! Säätö on tehtävä aina niin, että täytettävänä oleva säkin pohja on kuormalavaa vastaan. Näin saat säkin lavoineen vaihdettua uuteen siten että lavasta nostaen nostolenkit ”peruutetaan”  liuttamalla säkki pois kannatinorsilta.

Sopii hienosti myös mm. rakennus-ja teollisuussäkkien ”aukipitoon”