Landtek Hall 4x6x2 Auto/Pressutalli

3940,00  (alv 0%)4885,60  (sis. alv)

Tilaustuote.

Toimitusaika n. 8 viikkoa.

Landtek Hall 4×6 Autotalli, 1,75kN/m2 lumikuormalla.

Suora seinäkorkeus : 2,0m
Sisäkorkeus keskellä : 3,0m
Kokonaiskorkeus : 3,2m
Ovikoko : L3,0m x K2,15m x2 SIIS LÄPIAJETTAVA
Perusväri : Punamulta
Valkoinen katto, harmaat ovet

Päädyissä verkkomateriaalista tehty (ilmanvaihtoa tehostavat) kaari-ikkunat.
Kuvassa näkyvä tuplaväripääty on lisävaruste.

Osta verkkokaupasta. ja nouda varastoltamme! Rahtikin onnistuu ja se lasketaan tapauskohtaisesti.

 


Pyydä tarjous tästä!


  • Hidden
  • Hidden
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuvaus

LANDTEK Hall -PVC pressutalli, autotalli, pihatalli jne.

Ota yhteys jos haluat pystytyspalvelun!

Hallimalliston pienin 4×6 malli, soveltuu mainiosti pihavarastoksi yksittäisten auton, koneen tai laitteiden säilyttämiseen tai muuhun varastointitarpeeseen. Reilu mitoitus jossa auton ovet mahtuvat aukeamaan!

Runkomateriaalina sama kuumasinktty teräs, kuin muissakin halleissa ja katteena sama 900g/m2 ammattilaadun PVC kuin isoveljissään.

Tämän kanssa ei tarvitse murhetia lumimurheita, eikä tarvitse käydä kopistelmasa harjanvarrella. Voit olla lomareissulla huoletta, halli pysyy kyllä pystyssä.

Katso 4m leveän Landtek tallin pystytysopas-video TÄSTÄ ja tilaa oma käytännöllinen ja pitkäikäinen talli.

 

Todella asiallinen ja pitkäikäinen ammattilaadun pressutalli  autoille, pienille veneille, kiinteistöhuoltokoneille, veneille, pihatraktoreille, jne. Kaikki tavara pysyy parempana suojattuna auringolta! Säästyt myös sateilta, linnun jätöksiltä  ja ennen kaikkea talvisilta ikkunan raaputuksilta ja lumilta.

Landtek Hall on kunnollinen, nopea, helppo pystyttää ja lähes huoltovapaa. Lumista tai puhureista ei juuri tarvitse huolehtia, ja kestää kovatkin tuulet. Hallin runko sekä kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vankan. Hallin katossa kulkee pitkittäiset ruodeputket ( keskellä hallia tiheämpänä) mikä eliminoi tehokkaasti lumi ja jääpussien muodostumisen. Pressujen kirstys nerokkaan yksinkertainen mikä pitää hallin siistinä vuodesta toiseeen. Tämän parempaa ei ole!   Markkinoiden ainoa halli kokoluokassaan joka täyttää CE-vaatimukset! Muut tulevat kaukana perässä!  Viiden (5v) vuoden takuuaikakin markkinoiden pisin. Pressujen käyttöaikaodotus n. 15-25 vuotta!

Pressutallin vakiotoimitukseen kuuluu pressut, kuumasinkitty teräsristikkorunko, maakiilat, ilmanvaihtoventtiilit  ja mm.kuulalaakeroitu lukittava liukuovi, mikä tekee tallin käytöstä helppoa ja mukavaa. Näet tulla ja mennä. Tallit on tilattavissa myös pitempinä ja korkeampina sekä mahdollisuus varustaa 2:lla päätyovella jolloin hallista saa läpiajettavan.

Katto on mukavan pehmeästi valoa läpäisevää 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (DTEX 1100), ominaisuus joka varmistaa hallin käyttömukavuuden. Seinät ovat 900gr/m2 PVC polyester (DTEX 1100) muovikangasta. Pressumateriaalit samaa mitä käytetään kuorma-autojen kapellikatteena. Pressujen käyttöikä 15-25 v. Kaarien kohdalla kaksinkertaiset 900gr PVC kankaat suojaamassa tuulisien kelien mahdollisesti aiheuttamilta hiertymäkulumilta. Värivaihtoehtoja on useita. Mm. kaksi eri harmaata, vihreä, sininen ja punamullan punainen.

Looginen, mietitty rakenne isoilla osakokonaisuuksilla. Pystytys onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, ihan käsipelillä ! Mukana suomenkieliset ohjeet. !  Lue lisää

Lue myös artikkeli “Pressutalli romahti”

Hakusanoja: Pressutalli Autotalli Autoteltta

Lue lisää Landtekin pressuhallien ja tallien rakenteesta