Ahjo Lite Air Verkkosäkki n.1m3

12,60  (alv 0%)15,62  (sis. alv)

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Osta 10 hintaan 9,50 €/kpl (alv 0%) kotiin kuljetettuna

Ahjo lite Full air Air Verkkosäkki
Sopii erinomaisesi polttopuille, pelleteille, energiajätteelle, kierrätykseen jne.
Pituus: n.110cm
Leveys: n.85cm
Korkeus: 100cm
Paino 1,7kg
Kantavuus: 1000kg
UV-suoja + 2 vuotta
Nostolenkit: 4kpl
Tyhjennys: 4kpl lenkit pohjassa.
Sivut: n. 1.2 mm verkkokangasta.
Pohja: Tasainen,verkkokangas.
Varastopakkaus 10kpl/ paketti

HUOM! LOPPUUNMYYNTITUOTE!

Varasto loppu

Myydään 6 kpl erissä.

Tilatessasi myyntierästä poikkeavan määrä, hintaan lisätään 3,50  pakkauskulut.

Kuvaus

Kaikilta sivulta täyshengittävästä lujasta verkkokankaasta valmistettu noinkuution monikäyttösäkki. Ahjo Lite Air on erinomainen mm. perunoiden ja polttopuiden varastotintiin ja kuivakseen.

Hieman kevyempi, ja riisutumpi kuin Ahjo (siksi edullisempi kuin mallistomme lippulaiva), mutta edelleen erittäin kestävä ellei jopa kestävämpi kuin perinteiset klapisäkit.

Erittäin vahvasti UV-suojattu. Tiheäsilmäinen ( n. 1,2mm silmäkoko) verkkomateriaali aikaan saa mm. erinomaiset ilmanvaihto/kuivumis ominaisuudet: Verkkokagas hengittää esteettömästi antaen kuitenkin suojaa sateelta sekä lumelta. Ahjo lite-säkissä on kahdeksan nostolenkkiä .Säkin mitoitus mahdollistaa käytön mm. IBC-konttikehikon.100x120x100cm kanssa mikä mahdollistaa säkin käytön myös teollisuudessa, maataloudessa, kunnossapidossa, rakennuksilla jne. Soveltuu esim. perunoiden varastointiin, kuivatukseen, suodatukseen,energiajätteille, maa-aineksille, kierrätysmateriaalin keräykseen, kuljetukseen jne. Se soveltuu myös eloperäiselle materiaallille kuten kuorikkeelle, kompostille,jne. Säkkiä voi mainiosti käyttää myös vaikka Baxx- suursäkkitelineessä. IBC säkit kestävät useita käyttökertoja. Huom ! Varastoidaan rajoitetusti. Isommat erät tarjouksen mukaan tehdastoimituksena. Kysy lisää ! Kuvista poiketen Ahjo Lite Airissa ei ole kansiläppää,