Landtek Hall 4x8x2,5 ARMYGREEN

3650,00  (alv 0%)4526,00  (sis. alv)

Landtek Hall 4x8x2,5 :
Suora seinäkorkeus : 2,5m
Sisäkorkeus keskellä : 3,5m
Kokonaiskorkeus : 3,7m
Hallin pääväri : Armygreen, PALOSUOJATTU
Oven väri : Armygreen, PALOSUOJATTU
Ovikoko : L3,0m x K2,85m
Pyöreät tuuletusaukot molemmissa päissä.

Hinta : 3650,00€ + alv, vapaasti varastoltamme.

– Mahtuu aukaisemaan ovet!
– Halpa hinta autosi arvoon nähden!
– Runkotakuu 5 v.
– Käyttöikäodotus 15-25v. 

Kuvaus

LANDTEK Hall -PVC 4x8m pressuhalli

Todella fiksu ja kestävä ammattilaadun PVC halli autoille, kiinteistöhuoltokoneille, veneille, traktoreille, matkailuautoille jne. Kaikki tavara pysyy parempana suojattuna auringolta, lumelta ja vedeltä. puhumattakaan heinikosta.

Edullinen, nopea, helppo pystyttää ja lähes huoltovapaa… Lumista tai puhureista ei juuri tarvitse huolehtia, ja kestää kovatkin tuulet. Hallin runko sekä kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vankan. Tämän parempaa ei ole! Jos löydät, kerro siitä meille.

Vakiotoimitukseen kuuluu pressut, kuumasinkitty teräsristikkorunko, maakiilat ja mm. yksi kuulalaakeroitu lukittava liukuovi, mikä tekee tallin käytöstä helppoa ja mukavaa.

Valkoinen katto päästää valoa läpi, joten näet tulla ja mennä. Saatavissa eri korkeuksia ja pituuksia. Ovikoko muotoutuu tietysti seinäkorkeuden mukaan.

Katto on valoa läpäisevää 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (dtex 1100), ominaisuus joka varmistaa hallin käyttömukavuuden. Seinät ovat 900gr/m2 PVC polyester (DTEX1100) muovikangasta.