Pressutallit, autokatokset & traktoritallit

Teemme sinulle kestävän pressutallin vuosien, jopa vuosikymmenien käyttöön niin henkilöautolle, pikkubussille, traktorille, matkailuautolle tai ihan mille tahansa! Käy myös loistavasti pihavajaksi tai pihavarastoksi.

Pressutalli on kätevä, helposti pystytettävä kevytrakenteinen  suoja pihapiiriin.

Pienimmät Landtek Hallit tarjoavat upean mahdollisuuden räätälöidä kauniin omaan pihapiiriin sopivan talliratkaisun helposti, vaivattomasti, nopeasti ja ennenkaikkea edullisesti. Landtek Hallien kapein 4,0m levyinen pressutalli soveltuu mainiosti autojen, matkailuautojen, traktoreiden yms pihakoneiden suojaksi. On aivan mahtava lähteä töihin ikkunat kirkkaana ja ilman putsattavaa ”lumikuormaa”.

Seinäkorkeuksia  ja pituuksia on useita. Kuusi metriä leveästä hallista saa loistavan paritallin eli autokatoksen kahdelle ajoneuvolle tai venetrailerille jne. Yksityiskohtaisempaa tietoa Landtek halleista löydät TÄSTÄ.

Valikoimissamme on myös auto- ja konetalliksi hivenen edullisempaa harjakattoista Polar pressutallia.

Huom! 90% Landtek Hallien tuotannosta ainakin jossain määrin ”räätälöidään” asiakkaan tarpeeisiin kuten pituus, korkeus ja väritys. Saat siis hallin omilla mitoilla. Alla joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista. Isompiin konehalleihin pääset TÄSTÄ

 Valitse runsaasta pressutalli valikoimastamme